У Чорткові водійка “Тойоти Кемрі” попалася в стані наркотичного сп’яніння і заробила 17000 грн штрафу

жінка за кермом

Чортківський районний суд призначив покарання для водійки, яка керувала автомобілем у стані наркотичного сп’яніння.

Як вбачається із матеріалів справи, факт порушення було зафіксовано 4 квітня цього року у місті Чорткові. Близько 15.00 на вулиці Копичинецькій працівники поліції зупинили водійку автомобіля “Тойота Кемрі”, яка перебувала за кермом з ознаками наркотичного сп’яніння, пише Тернополіс.

Огляд на стан сп’яніння в установленому законом порядку проводився у лікаря-нарколога. Результат виявився позитивний. В організмі кермувальниці виявили канабіноїди та амфетамін.

На порушницю склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

У судовому засіданні жінка свою провину не визнала, втім суд прийшов до висновку, що її вина повністю доведена матеріалами справи.

Отож, Чортківський районний суд постановив водійку автомобіля “Тойота Кемрі” визнати винною у вчиненні інкримінованого порушення і призначив їй покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік.

Жінка не погодилася із таким рішенням і подала апеляційну скаргу. Однак Апеляційний суд постанову суду першої інстанції залишив без змін.

Коментувати

Попередня стаття

На Бережанщині горів житловий будинок (ФОТО)

Наступна стаття

У Монастириськах водій легкового авто в’їхав у металеву огорожу (ФОТО)