1,9 проміле: у Чорткові спіймали і покарали дуже п’яного водія

Чортківський районний суд призначив покарання для водія, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Як вбачається із матеріалів справи, факт порушення було зафіксовано 30 березня цього року у місті Чорткові. Ввечері, близько 20.00, на вулиці Володимира Великого працівники поліції зупинили водія автомобіля “Пежо 206”, який перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Огляд на стан сп’яніння проводився у медичному закладі. Результат – 1,94 проміле, що майже у 10 разів вище допустимої норми.

На порушника склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

У судове засідання водій не з’явився, але надіслав заяву, у якій просив розглядати справу без його участі. Чоловік також зазначив, що визнає свою провину і просив суворо не карати.

Дослідивши матеріали справи, Чортківський районний суд постановив водія автомобіля “Пежо 206” визнати винним у вчиненні інкримінованого порушення і призначив покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік. Постанова суду уже набрала законної сили.

Читайте також:
У Чорткові водійка “Тойоти Кемрі” попалася в стані наркотичного сп’яніння і заробила 17000 грн штрафу

Коментувати

Попередня стаття

Хочу допомогти Україні: як це зробити найкраще?

Наступна стаття

За львівські “Карпати” виступатимуть двоє футболістів зі Зборова