У Хоросткові тероборона спіймала п’яного водія. Що йому за це було?

ваз-21099

Гусятинський районний суд призначив покарання для водія, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Факт порушення було зафіксовано 1 травня цього року у місті Хоросткові. Вночі, о 00.10, представники місцевої тероборони зупинили водія автомобіля “ВАЗ 21093”, який їздив вулицями міста у комендантську годину, пише Тернополіс.

Під час спілкування у кермувальника були помітні ознаки алкогольного сп’яніння і тому тероборонівці викликали працівників поліції.

Правооохоронці прибули на виклик та запропонували водієві ВАЗу пройти огляд на стан сп’яніння.

Той у присутності двох свідків, учасників тероборони, від проходження огляду на стан сп’яніння як на місці зупинки, так і у медичному закладі відмовився.

При цьому 34-річний водій розповів тероборонцям, що приїхав із Яблунова і також зізнався, що вживав алкогольні напої. Згодом він у присутності поліцейських погодився із фактом вчинення порушення, що відповідно зафіксовано на відео.

На водія склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (нетверезе керування транспортним засобом).

У судове засідання кермувальник не з’явився, тож справу розглянули без його присутності.

Дослідивши матеріали, Гусятинський районний суд постановив водія автомобіля “ВАЗ 21093” визнати винним у вчиненні інкримінованого порушення і призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік.

Строки апеляційного оскарження уже минули і постанову суду набрала законної сили.

Нагадаємо, це вже другий подібний випадок у Хоросткові – раніше штраф за нетверезу їзду під час комендантської години отримав водій автомобіля “ВАЗ 21150”.

Коментувати

Попередня стаття

Нічого святого: у Бережанах зловмисник викрав церковне майно

Наступна стаття

У Бучачі чоловік звечора добре випив, а зранку сів за кермо і отримав 51000 грн штрафу