Контрнаступ ЗСУ: Куп’янськ та Ізюм уже звільнені, наші уже під Лисичанськом

Українські військові у Куп'янську

Українські військові у Куп’янську

Російські війська залишили місто Ізюм та деякі інші населені пункти в Харківській області.

Про це повідомили так званий “перший заступник міністра інформації ДНР” Данило Безсонов у Telegram, видання РБК та 25-а окрема повітрянодесантна Січеславська бригада у Facebook

“Так, із Ізюма пішли, як і з деяких інших населених пунктів Харківського напрямку. Звичайно, це погано. Звичайно, це результат помилок високого командування. Але не потрібно шукати в цьому прихованих смислів. Справа не в договорняках і не в зраді. Просто, воюємо, як уміємо. На всіх рівнях. Десь краще, десь гірше. Головне – визнати помилки та зробити правильні висновки”. – зазначив Данило Безсонов.

У свою чергу видання РБК пише, що відхід із Ізюма підтвердили також російські військові кореспонденти назвавши таке рішення командування вірним “за обставин, що склалися”, бо “оточення російського угруповання в Ізюмі було б катастрофою”.

Згодом 25-а окрема повітрянодесантна Січеславська бригада опублікувала відео українських захисників в Ізюмі.

“Десантники продовжують впевнено йти вперед звільняючи Харківщину від рашистів! Не зупиняємось, оксамитовий сезон для російської мразоти видався “жарким”! Горіть в пеклі, окупанти! Вірте в ЗСУ! Ми переможемо!” – йдеться у повідомленні 25-ої Січеславської бригади.

Нагадаємо, 6 вересня українські військові розпочали контрнаступ на Ізюмському напрямку.

9 вересня було офіційно підтверджено звільнення від російських загарбників міста Балаклія Харківської області.

Сьогодні вранці, 10 вересня, було повідомлення, що наші захисники зайшли у місто Куп’янськ Харківської області, що за 70 км на схід від Балаклії.

Контрнаступ на сході розвивається дуже динамічно. Станом на 17.00 голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив, що українські військові уже перебувають на околицях захопленого раніше окупантами Лисичанська, що за сотню кілометрів від Ізюма.

Коментувати

Попередня стаття

Кулі на день народження та річниці – тільки в «Аероманії»

Наступна стаття

Митрополит Епіфаній освятив іконостас у Горинці на Кременеччині (ФОТО)