Майже два проміле: у Бережанах спіймали і покарали п’яного водія “Славути”

Бережанський районний суд призначив покарання для водія, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Як вбачається із матеріалів справи, факт порушення було зафіксовано 25 квітня цього року у місті Бережани. Ввечері, близько 21.00, на вулиці Лесі Українки працівники поліції зупинили водія автомобіля “ЗАЗ 110307” (“Славута”), який порушував правила дорожнього руху.

Під час спілкування у кермувальника були помітні явні ознаки алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на місці зупинки водій відмовився, але погодився пройти огляд у медичному закладі. Результат – 1,9 проміле, що майже в 10 разів вище допустимої норми.

На порушника склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортним засобом у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

У судовому засіданні водій “Славути” визнав свою провину і підтвердив факти, викладені в адміністративному протоколі.

Дослідивши матеріали справи, Бережанський районний суд постановив водія автомобіля “ЗАЗ 110307” визнати винним у вчиненні інкримінованого порушення і призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік. Постанова суду уже набрала законної сили.

Читайте також:
У Тернополі водій “Пежо” допустив зіткнення з мотоциклом. Двоє людей травмовано

Коментувати

Попередня стаття

Понад два проміле: поблизу Теребовлі вночі зловили п’яного водія (ВІДЕО)

Наступна стаття

Хотів палити в печі: у Шумську судили чоловіка, який у лісі зрізав дерево