На Теребовлянщині перекинувся автобус. Троє людей загинули

ДТП автобус

Водій ритуальної служби перевозив тіла загиблих з місця ДТП у морг. Поблизу села Дарахів зупинив авто і з тіл двох хлопців зняв золоті ланцюжки з хрестиками.

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельними наслідками трапилася у неділю, 19 лютого, у селі Стара Брикуля колишнього Теребовлянського, а тепер Тернопільського району.

Про це інформують у прес-службі Головного управління ДСНС України у Тернопільській області.

Вчора ввечері, о 22:26, на номер екстреного виклику «101» надійшла інформація про те, що на автодорозі Н-18 в межах с. Стара Брикуля Микулинецької громади на узбіччя перекинувся автобус «Neoplan», що здійснював нерегулярні перевезення з Буковелю Івано-Франківської області до м. Тернопіль. На момент дорожньо-транспортної пригоди в автобусі перебували 39 людей, зокрема 1 дитина.

Внаслідок ДТП 3 особи загинуло та 3 – травмовано. Потерпілих доставили до Теребовлянської міської лікарні.

До ліквідації наслідків надзвичайної події було залучено 20 чол. особового складу та 5 од. техніки підрозділів ГУ ДСНС України у Тернопільській області.

Співробітники ДСНС врятували пасажирку, яку деблокували з-під автобуса. Також рятувальники вжили заходів, аби не допустити пожежі. Із залученням допоміжної техніки, яку надало місцеве агропідприємство, автобус підняли з узбіччя на проїжджу частину.

Обставини виникнення ДТП встановлюються.

Читайте також:
На фронті загинули троє тернополян – Іван Іваніцький, Дмитро Мельник та Богдан Покітко

Коментувати

Попередня стаття

Військовий з Тернополя загинув через місяць після призову. Військкомат обіцяє перевірку

Наступна стаття

На подвір’ї однієї із шкіл Тернополя виявили протитанкову міну