Говерла: перлина Карпат, яку слід побачити на власні очі

Говерла, походи у Карпатах

Походи в гори стали однією з провідних ланок внутрішнього українського туризму, яка досі не втрачає свого клієнта. І це не дивно, адже Карпати мають чим здивувати та вразити навіть найприскіпливіших.

З-поміж усіх напрямків чи не найпопулярнішим є сходження на Говерлу – справжню перлину Українських Карпат. Турфірми організовують різноманітні походи, як от https://kuluarpohod.com/ua/routes/voshozhdenie-na-goverlu/, заманюючи клієнтів розвагами, краєвидами і не тільки.

Чому саме Говерла?

Попри те, що Говерла – найвища вершина в Україні (2 061 м), вона ще й чи не найкрасивіша. Принаймні краєвиди, які можна побачити з такої висоти, точно вразять та здивують.

Перший туристичний маршрут тут відкрили в далекому 1880-му році. Зараз їх є понад десяток як літніх, так і зимових.

Під час сходження туристи не лише випробують свою фізичну підготовку та витривалість, але й ознайомляться з гуцульською культурою, побутом і звичаями, які збереглися досі. А ще посмакують неймовірними стравами, а головне – сирами.

Говерла, похід у гори

Популярні маршрути

Як уже зазначалося, з 1880-го року Говерлу включили в кілька десятків зимових та літніх маршрутів. Обирати їх можна як за складністю, тривалістю, так і за ціною. Чи не найбільший асортимент розваг пропонує компанія KULUAR. Весь перелік послуг представлено за посиланням https://kuluarpohod.com/.

Триденний тур в гори

Одним з найпопулярніших є триденний тур в гори від компанії KULUAR. За цей час туристи:

  1. Піднімуться на Говерлу та Петрос.
  2. Побувають біля природнього мінерального джерела в селі Кваси.
  3. Зустрінуть світанки серед мальовничих вершин Українських Карпат.

Сходження на Говерлу

Чому саме KULUAR?

Інколи туристам, зокрема, початківцям, буває складно знайти надійного туроператора. Проте з KULUAR не слід переживати, адже переваги компанії наступні:

  1. Багаторічний досвід роботи на ринку України.
  2. Низькі ціни, у порівнянні з прайсом конкурентів.
  3. Великий асортимент турів.
  4. Підвищений рівень безпеки для всіх туристів (наявність загальної аптечки, реєстрація у контрольно-рятувальній службі, страхування тощо).
  5. Надання додаткового обладнання.
  6. Приємні бонуси для всіх клієнтів (подарунки, сертифікати тощо).
  7. Знижки на спорядження до 20%.

Як бачимо, сходження в гори не лише залишається популярним видом екотуризму, але й щороку приваблює все нових шанувальників. Проте, перш ніж відправлятися у піші маршрути, слід знайти відповідального туроператора, який гарантує не лише гарний відпочинок, але й безпеку під час проведення туру.

Коментувати

Попередня стаття

Поблизу Хоросткова спіймали п’яного водія, який щиро зізнався у порушенні

Наступна стаття

Робота у Чорткові: свіжі вакансії за листопад