У Польщі поліцейський застрелив агресивну жінку

Слідчі з’ясовують обставини трагедії, яка трапилася у місті Жирардув, що у Мазовецькому воєводстві.

Поліцейський вистрелив в жінку, в результаті чого та померла у лікарні. Перед цим вона напала з ножами на свого чоловіка, а потім кинулася з ними на офіцерів, передає inpoland.net.pl/

Як повідомила прес-секретарка Мазовецької поліції Катажина Кухарська, у зв’язку з повідомленням про сварку у четвер, 18 червня, близько 21.00 патрульні вирушили на виклик до одного з помешкань.

Коли правоохоронці увійшли всередину, то побачили на підлозі закривавленого мужчину і почали надавати йому першу домедичну допомогу. А тим часом з подвір’я прибігла агресивна жінка, котра почала кричати. Вона поводилася зовсім неадекватно, в руках тримала два ножі, якими, ймовірно, кілька хвилин тому поранила свого чоловіка.

За даними поліції, жінка не реагувала на жодні накази, тому проти неї було використано сльозогінний газ. Незважаючи на це, вона продовжувала нападати на офіцерів, які оцінили ситуацію як пряму загрозу життю, а тому здійснили попереджувальний постріл в повітря.

Проте навіть він її не зупинив. Ситуацію було розцінено як пряму загрозу життю поліцейських, тому один з них вистрілив в напрямку нападниці. І, хоч їй одразу була надана перша допомога, жінка померла у лікарні. Її чоловіка вдалось врятувати, зараз він перебуває під наглядом медиків.

Наразі у справі ведеться слідство.

Читайте також:
У Польщі арештували двох українців, які були заражені коронавірусом

Коментувати

Попередня стаття

Тернопіль туристичний: історія міста у радіусі сотні метрів. Частина 1 (ФОТО, ВІДЕО)

Наступна стаття

За минулу добу у Тернополі та шести районах області виявлено 40 випадків COVID-19