Тернопільська “Нива” в гостях і в меншості перемогла кременчуцький “Кремінь” (ВІДЕО)

Тернополяни, програючи по ходу поєдинку та граючи у меншості, все ж таки зуміли здобути вольову перемогу.

Сьогодні, 7 травня, у матчі 25 туру першої ліги тернопільська “Нива” в гостях обіграла кременчуцький “Кремінь” з рахунком 3:1.

Поєдинок розпочався вкрай невдало для тернополян. Уже на 11-ій хвилині суддя призначив пенальті у їх ворота. Семенов пробив влучно і господарі на старті зустрічі повели в рахунку – 1:0.

А на 30-ій хвилині воротар “Ниви” Максим Механів на виході один-на-один за межами штрафного майданчика ненавмисне зіграв рукою і отримав за це пряму червону картку. Таким чином тернопільська команда опинилися в меншості.

Дві третини матчу грати у десятьох доволі складно, але тернополяни у другому таймі все ж таки знайшли в собі сили переломити хід поєдинку і здобути перемогу з переконливим рахунком.

На 55-ій хвилині Ігор Семенина влучним ударом зі штрафного зрівняв рахунок – 1:1. А на 72-ій хвилині він же оформив дубль, вивівши свою команду вперед – 1:2.

У доданий арбітром час (на 90+3 хв) тернополянин Максим Проців, скориставшись провалом в обороні суперника, вийшов віч-на-віч із воротарем та встановив остаточний рахунок зустрічі.

1:3 – вольова і вкрай важлива перемога тернопільської “Ниви” над одним із своїх сусідів по турнірній таблиці.

Після 25 турів в активі “Ниви” 24 очки і 12 місце у турнірній таблиці. Натомість “Кремінь” після сьогоднішньої поразки перемістився на передостаннє місце – у його активі 20 очок.

Свій наступний матч тернополяни проведуть 16 травня – “вдома” (на львівському стадіоні “СКІФ” – ред.) прийматимуть “ВПК-Агро”.

Читайте також:
У Тернополі на фінал Кубка України з футболу впустять на стадіон лише 3000 глядачів

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі на фінал Кубка України з футболу впустять на стадіон лише 3000 глядачів

Наступна стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 8 травня