Стало відомо, чи входив нападник «Динамо» до трансферних планів «Зорі»

Після того, як нападник «Динамо» Владислав Ванат пройшов збори з «Чорноморцем», але покинув команду після першого збору в Туреччині та осінньої оренди в одеському клубі, були розмови про перехід у «Зорю» на правах оренди.

Джерело, знайоме з ситуацією в луганському клубі, повідомило, що футболіст не входить у трансферні плани «Зорі».

Перший матч «Зорі» після зимової паузи запланований на 25-е лютого з «Минаєм» в рамках української Прем’єр-ліги. Букмекер Мелбет вважає фаворитом цього матчу луганський клуб і пропонує на його перемогу коефіцієнт 1.2, перемога «Минаю» оцінюється у 2.08. Інколи офіційний сайт БК може бути заблокований, тому на сайті «Bookmaker Ratings» розповіли, де знайти робоче дзеркало Мелбет.

За наявною інформацією, луганський клуб не розглядатиме продовження кар’єри Владислава Ваната в команді Скрипника, незважаючи на другий збір «Динамо» у Туреччині і негативні перспективи Ваната у «Динамо».

Ванат, який у першій половині сезону перебував на правах оренди в одеському «Чорноморці», забив три м’ячі та віддав одну результативну передачу в 17 матчах чемпіонату України.

Слід додати, що сьогодні, 31 січня, київське «Динамо» розпочинає другий міжсезонний збір, який команда проведе у Туреччині, повідомляє офіційний сайт клубу.

На другий збір до Туреччини у складі команди було заявлено, як нападника, й Владислава Ваната. Тож поки з професійною діяльністю футболісти не все так зрозуміло.

Коментувати

Попередня стаття

Робота у Чорткові: свіжі вакансії за січень

Наступна стаття

Робота у Шумську: свіжі вакансії за січень