Україна залишила число 25 кращих збірних світу в рейтингу ФІФА

Міжнародна футбольна асоціація (ФІФА) поновила рейтинг національних збірних.

Наступний матч збірної України запланований на 24 березня. У рамках матчів плей-офф до Чемпіонату світу з футболу 2022 українці на виїзді зіграють з шотландцями.

Букмекери прогнозують перемогу господарям поля, проте ситуація до матчу може ще змінитися. Слід додати, що часто контори пропонують різні промокоди, аби беттори отримали приємні бонуси за ставки, більш детально про це за посиланням – https://metaratings.ru/bonuses/promokody/.

Нагадаємо, що в січні офіційні поєдинки проводились у Південній Америці, Азії та зоні КОНКАКАФ, де відбувається відбір до ЧС-2022. Також відбувся Кубок африканських націй.

Збірна України з показником 1535,08 бала за підсумками січня посіла 27 місце. Наш «націонал» опустився на дві позиції порівняно із груднем.

Лідирують у рейтингу бельгійці (1828,45 бала), також у першій трійці розташувалися збірні Бразилії (1823,42 бала) та Франції (1786,15 бала).

Збірна Шотландії, з якою Україна проведе 24 березня півфінальний стиковий матч за путівку на ЧС-2022, опустилася у рейтингу ФІФА з 38-го на 40-те місце.

Раніше стало відомо, що у разі поразки від Шотландії збірна України проведе 29 березня товариський матч.

Коментувати

Попередня стаття

Робота у Гусятині: свіжі вакансії за лютий

Наступна стаття

Робота у Зборові: свіжі вакансії за лютий