У Польщі Шевченка назвали піарником, а не тренером

Андрій Шевченко

Поки український спеціаліст Андрій Шевченко залишається на контракті з «Дженоа» і не буде тренувати команду збірної Польщі.

Нагадаємо, наступний матч «Дженоа» запланований на 20 лютого з ФК «Венеція» в рамках Серії А. БК Леон вважає більшим фаворитом цього протистояння підопічних Паоло Дзанетті і пропонує на їх перемогу коефіцієнт 1.44, у той час як успіх колишніх підопічних Шевченка йде за 1.49. Нагадаємо, що цей букмекер приймає ставки тільки від авторизованих користувачів, як зареєструватися в БК Леон розповіли за посиланням – https://odds.ru/bookmakers/leon/registration-in-bk/.

Екс-президент Польської футбольної спілки Збігнєв Бонек жорстко пройшовся по колишньому тренеру збірної України та «Дженоа» Андрієм Шевченком. 

Український спеціаліст, за даними ЗМІ, тривалий час входив до шорт-аркуша претендентів на посаду головного тренера збірної Польщі.

За словами Бонека, він дуже радіє, що Шевченко не очолив польську збірну. Колишній президент Польської футбольної спілки вважає, що він був найгіршим серед усіх можливих варіантів. 

Крім того, у «Дженоа» Шевченко програв 7 за 10 матчі. І Бонеку не сподобалось, що такий трохи «переможений» тренер візьме на себе збірну Польщі та поведе її у важливому стиковому матчі проти Росії.

Нагадаємо, на Євро-2020 збірна України дійшла до 1/4 фіналу турніру, де поступилася Англії – 0:4. Після цього Українська асоціація футболу не продовжила контракт із тренером. За однією з версій, сторони не зійшлися у фінансових умовах угоди.

Коментувати

Попередня стаття

2,03 проміле: у Заліщиках п’яний водій “Тойоти” виїхав на зустрічну і попався в руки поліції

Наступна стаття

Робота у Ланівцях: свіжі вакансії у лютому