Яремчук пояснив причини своєї низької результативності у «Бенфіці»

Роман Яремчук

Нападник «Бенфіки» та збірної України Роман Яремчук розповів про свої враження від перебування в Лісабонському клубі, куди він перейшов із бельгійського «Гента» минулого літа.

Слід додати, що наступний матч «Бенфіки» запланований на 23 лютого. У рамках Ліги Чемпіонів підопічні Нельсона Веріссіма зустрінуться з нідерландським «Аяксом». Прочитати детальний прогноз від експерта з вигідними коефіцієнтами від букмекера можна на порталі Vseprosport.

У чемпіонаті Португалії 26-річний форвард у складі «Бенфіки» провів 15 матчів і забив 6 м’ячів. Яремчук перейшов до «Бенфіки» з «Гента» влітку минулого року за 17 мільйонів євро.

За словами Романа Яремчука, він ще не проводив повних матчів за «Бенфіку», тому відсутня стабільність, яку б хотів футболіст. Український футболіст розповів, що у «Генті» та збірній йому частіше віддавали м’яч, щоб він забивав, а у «Бенфіці» Яремчук більше сам шукає моменти, щоб забивати чи віддавати передачі, тому складніше.

Нападник «Бенфіки» розповів, що у скрутні моменти кар’єри вдається до допомоги психолога. Форвард збірної України поділився, що вперше звернувся за допомогою спеціаліста, коли грав у Бельгії.

Як розповів Яремчук, він спілкується із психологом періодами. Та вважає, що з психологом треба працювати тоді, коли справді є проблема. 

На думку футболіста, в цьому немає нічого поганого і Роман знає, що багато футболістів працюють із психологами.

Яремчук поділився, що переїзд у нову країну та новий чемпіонат дається нелегко і йому доводиться іноді розмовляти для того, щоб заспокоїтися, тому що бувають переживання щодо майбутнього.

Коментувати

Попередня стаття

У Теребовлі чоловік з двох автомобілів викрав два мобільні телефони

Наступна стаття

“Техно-Буд-Центр” виграв тендер на утримання місцевих доріг Чортківського району на 2022 рік