Ставки на бокс: як і де їх правильно робити

ставки на бокс

З кожним днем все більше людей люблять не просто дивитися спортивні змагання, а ще й робити ставки на результат. І це не дивно.

Беттинг – це чудова можливість отримати не лише долю адреналіну, але й непогано підзаробити. Так, інколи виграш може сягнути навіть кількох сотень тисяч.

Одним з лідерів в цьому випадку є бокс. Його дивляться в усьому світі, битви титанів очікуються як щось грандіозне, а виграші в беттингу тут йдуть на тисячі. Саме тому сьогодні ми розповімо про ставки на бокс Україна: як та де їх правильно робити.

Ставки на бокс: особливості та види

Більшість людей, навіть бетторів-початківців (а то й не тільки) вважає, що у боксі ставки роблять лише на результат – хто переможе. І це – велика помилка. Як і в інших видах спорту, а точніше в беттингу з залученням цих дисциплін, у боксі є свої стратегії, коефіцієнти тощо.

До прикладу, для одного матчу букмекери можуть приймати ставки на наступні результати:

  1. Переможний раунд. Тобто, на якому етапі закінчиться битва. При цьому геть не важливо, хто з боксерів переможе.
  2. Тотал раундів. Гравець повинен спрогнозувати кінцевий раунд за допомогою ТМ і ТБ. До слова, у тоталах завжди менші коефіцієнти.
  3. Наявність нокаутів. Найчастіше букмекери просять вгадати загальний тотал нокаутів, хоча можуть вимагати вгадати раунд, в якому відбудеться нокаут, або раунд та ім’я конкретного боксера.
  4. Кількість раундів та раунд нокауту. Слід визначитися з обидвома показниками. Ставка спрацьовує лише тоді, коли обидва значення вірні.
  5. Перемога за очками чи нокаутом. Тут все просто – слід вибрати, який кінцевий варіант перемоги.

Важливо: перед тим, як робити ставку, слід ознайомитися зі всіма нюансами, прописаними букмекером. Навіть мінімальний відступ від правил може позбавити вас виграшу.

Де робити ставки

Сьогодні є безліч способів, аби зробити ставку на спорт – на спеціальних листівках в кіосках, в спортивних барах, на спеціалізованих онлайн-майданчиках. Власне, останній варіант – найпоширеніший. Проте не слід довіряти першому кращому сайту, аби не натрапити на шахраїв.

Саме тут на допомогу приходить портал Roketbetz. Серед його переваг:

  1. Великий вибір спортивних подій.
  2. Високі коефіцієнти.
  3. Швидке проведення транзакцій.
  4. Немає обмежень по розмірах ставок.

Як бачимо, перш ніж робити ставки на бокс, необхідно розібратися з їх видами та особливостями. Проте, не менш важливо знайти надійного букмекера. З цим вам допоможе онлайн-майданчик для ставок Roketbetz.

Коментувати

Попередня стаття

Класифікація сталевих труб: типи та види

Наступна стаття

На Донеччині загинув військовий із міста Заліщики Іван Ковцун