Ставки на бокс: як обрати букмекера та на що звертати увагу

бокс

Останнім часом ставки на спорт в Україні набули неабиякої популярності.

І це не дивно, адже така собі розвага – чудовий спосіб, аби не лише відпочити та отримати порцію адреналіну, але й можливість непогано підзаробити. Щоправда, для останнього слід як мінімум не потрапити до рук шахраїв.

Чи не найпопулярнішими є саме ставки на бокс (на рівні з футболом). Здавалось би, що може бути простіше, аніж вгадати одного з двох переможців. Проте, тут є безліч нюансів. Які саме – читайте нижче.

Як обрати букмекера

Як уже зазначалося, серед букмекерських майданчиків – яких сотні, а то й тисячі – дуже легко потрапити на шахраїв. Аби уникнути такої долі, слід зважати на деякі нюанси. Зокрема:

  1. Наявність ліцензії. Це може бути як українська – КРАЇЛ, так і іноземна – Кюрасао, Кипру тощо. Останні відповідають міжнародному законодавству, яке відрізняється від вітчизняного.
  2. Коефіцієнти ставок. Вони не повинні суттєво відрізнятися від показників у конкурентів. Погрішність може становити 1-1,5 пункти.
  3. Коефіцієнт виплат. Йдеться про відсоток, який букмекерська контора забирає собі при проведенні транзакцій. В межах норми – 2-4% від загальної суми.
  4. Реєстрація та верифікація. Вони повинні бути простими та швидкими, але гарантувати безпеку клієнта.
  5. Співпраця з різними платіжними системами. Чим надійнішою є букмекерська контора, тим з більшою кількістю платіжних систем та валют вона співпрацює. І йдеться не тільки про банки та електронні гаманці, але й про крипто.
  6. Відгуки. Не нехтуйте відгуками, особливо тими, які публікуються на профільних форумах!

Важливо: всі нюанси розглядаються сукупно, а не кожен окремо.

Ставки на бокс: що обирати

Ставити на бокс можна по-різному. Так, беттори можуть обирати:

  1. Одного з двох переможців.
  2. Раунд, в якому відбудеться перемога.
  3. Чи це буде перемога за нокаутом, чи за очками.
  4. Скільки нокдаунів буде тощо.

Важливо: один беттор може зробити безліч різних ставок на один бій. Проте, слід уважно вивчити правила букмекерської контори. Деякі з них в таких випадках дозволяють «спрацювати» лише одній ставці. Тобто, беттор отримає виплати лише по одній – найприбутковішій – ставці, навіть, якщо їх спрацює декілька.

Як бачимо, сьогодні беттинг – доволі популярна розвага, яка дозволяє не тільки приємно провести час, але й гарно підзаробити. Проте, слід не натрапити на шахраїв та хоча б трішки розбиратися в обраному виді спорту (або ж надіятися на успіх). Ставити та вигравати ви можете на сайті Pro100betz. Тут великий вибір ставок, приємні коефіцієнти та швидкі виплати.

Коментувати

Попередня стаття

Сергій Надал: Працівники міської ради та комунальних підприємств вчергове придбали техніку та теплий одяг для наших героїв на передовій

Наступна стаття

У Монастириській громаді горіла господарська будівля (ФОТО)