Ставки на кіберспорт: як обрати букмекера

Сьогодні ставки на спорт стають все популярнішими не лише у світі, але й в Україні. Особливо, після легалізації грального бізнесу.

Що не скажеш про кіберспорт, який лише набирає обертів у нашій країні. І це не дивно, адже таке захоплення багато хто досі вважає «дитячою грою».

Попри це, у всьому світі, зокрема, у США, кіберспорт неймовірно популярний. З нього влаштовують турніри, а спортсмени зі світовим ім’ям заробляють мільйони (а дехто – мільярди) доларів! Заробляти на цьому можете і ви, достатньо лише робити свої ставки. Щоправда, для початку слід знайти перевіреного дилера, яким є портал ggbet.

Проте, розберімося зі всім по-порядку.

Як обрати букмекера для кіберспорту

Для початку слід зрозуміти, що таке кіберспорт. Це – віртуальні ігри, які перетворюють в змагання. Геймери змагаються, хто краще пройде той чи інший етап відповідної гри. До уваги беруться час, набрані бали, пройдені місії та інші фактори. Власне, на ці всі нюанси і робляться ставки.

А от що стосується вибору букмекера, експерти радять звертати увагу на такі фактори:

  1. Наявність ліцензії. Не обов’язково КРАЇЛ, може бути Кюрасао чи іншої юрисдикції.
  2. Коефіцієнти ставок. Вони не повинні суттєво відрізнятися від конкурентів, особливо в «мінус» букмекера.
  3. Служба підтримки. Хороший букмекер залишається на зв’язку цілодобово, а головне – безкоштовно.
  4. Час проведення транзакцій. Все залежить від обраної платіжної системи. В середньому, цей показник коливається від кількох хвилин до кількох днів.
  5. Підтримка різних платіжних систем. Надійний букмекер може похвалитися співпрацею з різноманітними фінансовими установами, які йому точно довіряють.
  6. Відгуки. Важливо перевіряти відгуки на тематичних форумах, чи запитувати друзів-геймерів (бетторів). Тільки так можна отримати загальну картину.

Важливо: слід зважати на всі фактори в сукупності, а не на якийсь один окремо!

Де робити найкращі ставки

Як уже зазначалося, одним з кращих букмекерів для ставок на кіберспорт є ggbet. Робити ставки на сайті букмекера можуть лише зареєстровані клієнти, які пройшли верифікацію. Останнє – це підтвердження електронної адреси (за посиланням) та номера телефону (код по СМС).

Зареєстровані клієнти також отримують доступ до великої кількості бонусів – кешбек, бонуси на депозити, бездеп, безкоштовні ставки тощо – а також іншої програми лояльності.

Як бачимо, сьогодні кіберспорт в Україні лише набирає обертів. Власне, як і ставки на кіберспорт. Проте суттєвим лідером в цьому є ggbet. Тут на геймерів чекають високі коефіцієнти, велика програма лояльності, швидкі виплати і не тільки!

Коментувати

Попередня стаття

У Збаражі внаслідок ДТП загинув пішохід. Водій втік

Наступна стаття

На війні загинув житель Шумської громади Олександр Дацюк