Новинний агрегатор smi.today запустив свої мобільні додатки

Завантажити додатки для будь-якої операційної системи можна в офіційних магазинах Apple і Google, а так само на самому проекті

Новинний агрегатор smi.today в досить короткий термін став затребуваним серед інтернет користувачів. Відвідуваність ресурсу складає більше 16 мільйонів переглядів на місяць.

Ресурс оперує тільки перевіреними новинами і не використовує для підняття популярності «жовтої» інформації. Особливо популярність smi.today зросла після того, як були заблоковані російські інтернет-ресурси, в тому числі, Яндекс.

Однак, деякий час smi.today був доступний в основному користувачам стаціонарних комп’ютерів, ноутбуків і планшетів. При цьому користувачі мобільних додатків не могли скористатися затребуваним ресурсом.

На сьогоднішній день ситуація кардинально змінилася – проект новинний агрегатор запустив свої мобільні додатки. При цьому важливо розуміти, що це не тестовий, а повноцінної запуск роботи мобільних додатків.

Слід нагадати, що новинний агрегатор smi.today за допомогою якого користувачі можуть отримати доступ до найостанніших і свіжим новин ЗМІ України, ЗМІ Росії, зарубіжних ЗМІ, дізнатися про події, новини політики, економіки, суспільства, подій, що відбуваються в Донбасі.

Крім того, можна дізнатися важливі факти про здоров’я, технологіях, іграх, киберспорте, новини шоу-бізнесу, спорту, автоновини гумор і приколи. Швидко і легко можна дізнатися курси валют і криптовалюта.

Читайте також:
Дороги в кредит: “Укравтодор” узяв гроші на будівництво

Коментувати

Попередня стаття

Зеленський призначив голову Монастириської РДА

Наступна стаття

Санітарний лікар назвав умови відвідування пляжів у час пандемії коронавірусу