Займайте чергу: міграційна служба виходить з карантину і відновлює роботу

Відповідно до рішення Уряду, з 25 травня Державна міграційна служба України послаблює обмеження, встановлені у зв’язку із запровадженням в Україні карантину.

Усі територіальні підрозділи міграційної служби області надаватимуть адміністративні послуги за звичайним графіком роботи (з вівторка по суботу), інформує Тернополіс.

В Управлінні ДМС повідомили, що знято обмеження щодо порядку надання адміністративних послуг громадянам України та іноземцям. Також відновлюється робота сервісу «Електронна черга».

В той же час, міграційники просить під час відвідування підрозділів дотримуватись рекомендацій Міністерства охорони здоров’я України щодо зменшення впливу та передачі вірусної інфекції:

–    користуватися захисною маскою, рукавичками та дезінфікуючими засобами;

–    не створювати скупчення людей у підрозділі та дотримуватись безпечної відстані між людьми (з розрахунку не більше однієї людини на 10 кв. метрів);

–    уникати контакту з усіма, хто має ознаки ГРВІ.

– Якщо ж ви маєте симптоми ГРВІ (підвищена температура тіла, кашель, утруднене дихання тощо), нещодавно контактували з хворими на COVID-19 або перебували у країнах, в яких виявлено випадки зараження населення коронавірусом, обов’язково залишіться вдома та подбайте про своє здоров’я!

Читайте також:
Кабмін запроваджує адаптивний карантин до 22 червня

Коментувати

Попередня стаття

Зроблено у Тернополі: липові документи зловмисники надсилали клієнтам поштою

Наступна стаття

Водій із Тернопільщини скоїв смертельну аварію. Загинули четверо людей (ФОТО)