Голова Тернопільської ОДА оприлюднив свою декларацію доходів за 2019 рік

Голова Тернопільської ОДА Володимир Труш у 2019 році отримав 428700 гривень доходу від заняття підприємницькою діяльністю.

Іще 15005 гривень він отримав, працюючи у ТОВ “АВТ-Захід”, та  17642 гривні отримав, працюючи на посаді голови Рогатинської районної державної адміністрації.

Такі дані зазначеній в електронній декларації Володимир Труша за 2019 рік, пише Тернополіс.

Дружина Володимира Труша минулоріч отримала 144876 гривень доходу, очолюючи один із відділів у Рогатинській районній державній адміністрації.

Після поразки Порошенка на президентських виборах вона була звільнена з РДА і ще отримала допомогу по безробіттю у розмірі 7561 гривня.

Від відчуження рухомого майна (продаж мікроавтобуса “Форд Транзит”) Володимир Труш отримав 450000 гривень доходу.

Наразі в автопарку голови ОДА залишилися автомобілі “Ленд Ровер” 2008 року випуску та BMW X5 2012 року випуску.

До речі, BMW X5 Володимир Труш придбав у листопаді минулого року, якраз перед призначенням на посаду голови Рогатинської РДА.

У власності дружини Володимира Труша автомобілі марки Mersedes-Benz S500L 2010 року випуску (придбаний у жовтні минулого року), та Fiat Scudo 2006 року випуску (придбаний у листопаді минулого року).

Із нерухомості Володимир Труш задекларував будинок площею 158 кв. м. у Рогатині та квартиру площею 59 кв. м. у селі Зубра, що поблизу Львова.

При суттєвому оновленні автопарку, що мало місце восени минулого року, у сім’ї голови Тернопільської ОДА ще залишилися значні заощадження –  600000 гривень готівки задекларовано на Володимира Труша і ще 230000 гривень на його дружину.

Нагадаємо, Володимир Труш на посаді голови Тернопільської обласної державної адміністрації був призначений у березні цього року.

Читайте також:
Труш побоявся Цимбалюка? Питання, які хвилюють громадськість Тернопільщини, залишились без відповіді

Коментувати

Попередня стаття

Затримали банду рекетирів, які у Шегинях і Краковці збирали “данину” з перевізників

Наступна стаття

Тернополян та гостей міста запрошують покататися на теплоході “Капітан Парій”