Помер колишній депутат Тернопільської облради Олександр Стадник

На 58-му році життя відійшов у вічність справжній патріот України та нашого краю Олександр Стадник.

Про смерть колеги сьогодні, 16 вересня, повідомив у Фейсбуці колишній голова Тернопільської облради, начальник Головного управління Держпродспоживслужби у Тернопільській області Василь Хомінець.

“Сьогодні Тернопільщина втратила не просто хорошу Людину, а справжнього патріота, шанованого колегу та найкращого друга СТАДНИКА Олександра Михайловича. Страшна і непередбачувана хвороба передчасно забрала його від нас на 58 році життя….

Світла пам’ять про нього назавжди лишиться в серцях тих, хто хоча б раз спілкувався з ним.

Світлі спогади про тих, хто залишив по собі добрі справи та чесно прожив своє життя, завжди будуть сильніші, ніж смерть… Поділяю біль та горе сім’ї, рідних, колег та усіх хто його знав. Сумую разом з вами. Вічна і світла пам’ять!

Царство тобі, Сашко, ти був не просто колегою, добрим товаришем, ти був Людиною та залишив у цьому світі свій слід добрих вчинків”. – йдеться у дописі Василя Хомінця.

Олександр Стадник

Олександр Стадник проживав у Чорткові, після помаранчевої революції працював на посаді голови Чортківської районної державної адміністрації. Був депутатом Тернопільської обласної ради попереднього скликання, очолював бюджетну комісію облради.

Тривалий час працював і у приватному секторі. На кожній ділянці роботи, яку доводилось йому виконувати, він зарекомендував себе якнайкращим чином, демонструючи свою фаховість, відданість справі та патріотизм до рідного краю.

Коментувати

Попередня стаття

На вихідні у Тернополі обмежать рух транспорту біля Збаразького кільця

Наступна стаття

Уряд дозволив роботу шкіл і дитсадків у “червоній зоні” карантину