Як прожити інваліду на 2500 гривень пенсії: козівський блогер хоче зустрітися із Зеленським

Відомий козівський блогер, інвалід першої групи Віктор Старущак хоче зустрітися із Президентом України Володимиром Зеленським.

Основне питання, яке цікавить нашого земляка, як прожити інвалідам на 2500 гривень соціальної допомоги, не маючи при цьому можливості працевлаштуватися.

Віктор Старущак від народження не ходить. Втім, незважаючи на інвалідність, веде активний спосіб життя. Здобув вищу освіту, з 2013 року займається блогерством, обраний депутатом до Козівської селищної ради.

Віктор неодноразово намагався влаштуватися на роботу, оскільки соціальної допомоги від держави недостатньо. Однак усі його намагання виявилися безрезультатними.

Відтак, у чоловіка постає запитання:

“Як такі люди як я, інваліди, і в тому числі і я, мають прожити на 2500 гривень соціальної допомоги, не маючи можливості працевлаштування. Адже інвалідів першої і другої груп на роботу не беруть, бо це не робочі групи по законодавству”. – говорить Віктор Старущак.

З цього приводу козівчанин уже звертався у різні інстанції, в тому числі і подавав петицію на сайті Офісу президента. На жаль, поки що безрезультатно.

Нагадаємо, минулого року під час виборчих дебатів на стадіоні Володимир Зеленський запитував у тодішнього президента країни Петра Порошенка: як людина в Україні має вижити на 1500 гривень пенсії?

З того часу уже минуло трохи більше року. І аналогічні запитання тепер задають люди уже Володимиру Зеленському: як інвалід першої групи має вижити на 2500 гривень в місяць?..

Коментувати

Попередня стаття

Леонід Бицюра: “Я виграю вибори, впевнений мене підтримають тернополяни!” (ВІДЕО)

Наступна стаття

Українські прикордонники знайшли у кущах 9000 євро і віддали їх державі