Тарас Савчук: «Республіканська платформа» готова взяти на себе відповідальність за Тернопіль

Тернопільські «республіканці» йдуть у міську раду, щоб зробити Тернопіль таким, про який говорив Левко Лук’яненко.

«Республіканська платформа» йде у міську рада Тернополя, щоб зробити наше рідне місто таким, яким його хотів бачити символ незалежності України та багаторічний лідер українських республіканців Левко Лук’яненко.

Зробити справді зеленим, з працюючими виробництвами та людьми, які живуть, заробляють та відпочивають у рідному Тернополі. Про це на своїй сторінці у Фейсбук написав громадський діяч, журналіст та перший номер списку «республіканців» до міської ради Тернополя Тарас Савчук.

Заповіт Левка Лук’яненка для Тернополя

Громадський діяч розповів про свою зустріч з засновником «Республіканської платформи», борцем за незалежність України Левком Лук’яненком. Про Тернопіль, який хотів побачити цей Великий Українець.

«Кілька років тому мав за честь особисто зустрітися з Левком Лук’яненком. Тоді у розмові почув від нього, що мій рідний Тернопіль має стати не містом заробітчан, а справжнім економічним центром Західної, а то й усієї України. Бо тернополяни дійсно дуже працьовиті. Правда, змушені працювати на чужі країни, щоб забезпечувати свої сім’ї.

Після довгої і змістовно розмови пан Левко дав мені, тоді ще молодому журналісту, пораду: «Йдіть у політику, беріть в руки владу, змінюйте та покращуйте своє місто. Тернопіль має стати не лише комфортним для життя, а й містом з працюючими підприємствами, містом, де люди живуть, працюють та відпочивають», – написав Тарас Савчук.

«Республіканці» зможуть реалізувати мрію

Тернополяни мають не лише жити у Тернополі, але й працювати у рідному місті та отримувати гідну зарплату

«Настав час виконати настанови Левка Лук’яненка. Тернополяни будуть мати гідну роботу і зарплату в рідному місті. І Тернопіль буде ставати все кращим, чистішим та зеленішим. Для цього багато тернополян вже об’єдналися в «Республіканській платформі», – підкреслив перший номер «Республіканської платформи» до міської ради Тернополя.

«Республіканська платформа» йде у міську раду Тернополя, щоб зробити наше рідне місто таким, яким його хочуть бачити…

Опубліковано Тарасом Савчуком Середа, 7 жовтня 2020 р.

Тернопіль нашої мрії – є конкретний план

Також політик наголосив, що «республіканці» йдуть у мерію з конкретною програмою, виконання якої дасть можливість здійснити мрію.

Підтримка підприємництва: Дохід мають отримувати люди, а не влада.

– Зменшення податкового навантаження для малого та середнього бізнесу.

– Пільгове оподаткування для тих підприємців, які інвестують у розвиток інфраструктури міста. Дохід має отримувати люди, а не влада!

– Сприяння відкриттю підприємств з іноземним капіталом на території Тернопільської ОТГ. Іноземних інвесторам вигідно відкривати нові підприємства на західній України. І вони готові платити людям достойну зарплату. Але для цього їм потрібна підтримка місцевої влади. Підтримка влади буде!

Озеленення та екологічна безпека: Тернопіль – місто зелені, а не бетонних коробок.

– Розширення зон зелених насаджень. Організація зон відпочинку не за рахунок знищення дерев, а їх висадження та облагородження.

– Максимальне використання у господарстві міста продукції, виробленої із вторсировини.

– Запровадження штрафів за засмічення території міста і податкове стимулювання підприємців, які займаються переробкою сміття.

– Очищення та наводнення Тернопільського озера. Для цього є необхідні технології та спеціалісти. Але для цього їм потрібна підтримка місцевої влади. Підтримка влади буде!

Транспортний комфорт: Нові електробуси замість двадцятирічних маршруток

– У співпраці з іноземними партнерами побудувати на території Тернопільської ОТГ завод з виробництва електробусів. Для цього є науковий і людський потенціал. Але для цього їм потрібна підтримка місцевої влади. Підтримка влади буде.

– Запровадження у Тернополі електробусів з екологічними двигунами.

– Завдяки електроавтобусам забезпечення швидкого сполучення з усіма районами Тернопільської ОТГ.

– Зведення у містах мережі паркингів з доступними цінами.

– Забезпечення вільних смуг для громадського транспорту.

– Забезпечення надійного та швидкого сполучення з усіма районами міста.

«Республіканська платформа» у Тернополі це дійсно «команда тернополян», які вирішили піти у політику, щоб зробити наше місто таким, про який мріяли наші батьки та діти. Місто життя для наших дітей та онуків.

Довідково:
Партія «Республіканська платформа» заснована 30 квітня 1990 року на основі Української Гельсінської спілки. І її головна вимога була проголошення повноцінної незалежності України. У цей час Народний рух України ще допомагав Горбачову творити перебудову. Лідером партії відомий на весь світ борець за незалежність України Левко Лукяненко. Комуністичний суд засудив його до розстрілу і він 27 днів просидів у камері смертників. Потім були десятиліття комуністичних таборів та… незалежність України.

Читайте також:
«Республіканська платформа» впевнено проходить у міську раду Тернополя

Коментувати

Попередня стаття

На Тернопільщині у результаті ДТП загинув 59-річний чоловік (ФОТО)

Наступна стаття

У Тернополі на Збаразькому кільці зіткнулися Шевроле і Мерседес. Є травмовані