Агресивні вибори: у Тернополі чоловік з ножем напав на агітаторів однієї із партій

Інцидент трапився у Тернополі у суботу, 10 жовтня, на проспекті Злуки – у передобідню пору невідомий чоловік порізав брендований намет ВО «Батьківщина» та погрожував агітатору.

Поліція затримала зловмисника. Близько 17 години представники цієї політичної сили повідомили, що невідомий повернувся на місце події і вдарив агітатора ВО «Батьківщина», інформує Громадянська мережа “ОПОРА”.

Кандидат у депутати до Тернопільської міської ради від ВО «Батьківщина» готує заяву в поліцію щодо перешкоджання ведення передвиборної агітації.

Хлопець, який перебував у брендованому наметі ВО «Батьківщина», розповів ОПОРІ, що чоловік років 40 під’їхав до намету на велосипеді, взяв газету, від’їхав, а потім повернувся, почав лаятися і погрожувати йому спочатку словесно, а тоді ножем. Невідомий чоловік порізав одну із стінок агітаційного намету.

Кандидат у депутати до Тернопільської міської ради ВО «Батьківщина» Юрій Вересюк розповів ОПОРІ, що це він викликав поліцію на місце події і написав заяву в правоохоронні органи з проханням з’ясувати всі обставини. Він пояснив, що волонтер, який був у агітаційному наметі, повідомив про чоловіка, який йому погрожує:

«Не просто погрожував, а витягнув ножа і кидався на людей, в тому числі сторонніх. Це неадекватний був чоловік». Із розповіді кандидата стало зрозуміло, що зловмисник поїхав з місця події, але згодом повернувся і поліція його затримала.

Читайте також:
«Ми повинні забезпечити гідну старість нашим батькам», – Леонід Бицюра (ВІДЕО)

Коментувати

Попередня стаття

Міністерство освіти рекомендує встановити канікули у школах з 15 до 30 жовтня

Наступна стаття

За минулу добу на Тернопільщині 194 нових випадки коронавірусу