Після виборів голова Тернопільської облради Віктор Овчарук уже знайшов собі нове робоче місце

Віктор Овчарук повертається у медицину і очолить обласний перинатальний центр.

Сьогодні, 27 жовтня, відбулося засідання конкурсної комісії Тернопільської обласної ради з проведення конкурсу на заміщення вакантної посади генерального директора (головного лікаря) комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний клінічний перинатальний центр «Мати і дитина» Тернопільської обласної ради .

Для участі у конкурсі на заміщення вакантної посади керівника цього підприємства надійшли документи від одного претендента – Віктора Овчарука. На засіданні конкурсної комісії прийнято рішення про допуск його до участі у конкурсі, інформує прес-служба облради.

Члени комісії заслухали конкурсну пропозицію Віктора Овчарука. Претендент представив  основні цілі плану реформування підприємства; заходи з виконання завдань підприємства і результати аналізу можливих ризиків; пропозиції з поліпшення економічних та фінансових показників підприємства та підвищення ефективності його діяльності; пропозиції щодо очікуваної динаміки поліпшення основних показників діяльності центру.

Після проведення процедури голосування члени конкурсної комісії визнали Віктора Овчарука  переможцем конкурсу на заміщення вакантної посади генерального директора (головного лікаря) комунального некомерційного підприємства «Тернопільський обласний клінічний перинатальний центр «Мати і дитина» Тернопільської обласної ради.

Нагадаємо, до обрання на посаду голови Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук очолював обласний перинатальний центр.

За попередніми результатами, на місцевих виборах до Тернопільської обласної ради, що відбулися 25 жовтня, перемогу здобула партія “Європейська Солідарність”, яку представляє Віктор Овчарук.

Ймовірно, що на посаду голови облради ЄС буде пропонувати лідера свого обласного осередку, колишнього голову Тернопільської ОДА Степана Барну.

Читайте також:
У Тернополі заступник міського голови Леонід Бицюра написав заяву про звільнення

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі заступник міського голови Леонід Бицюра написав заяву про звільнення

Наступна стаття

У Козові на виборах мера переміг кандидат від партії “За майбутнє”