На Борщівщині за п’яну їзду водій отримав 34000 гривень штрафу

штрафи, нетверезе водіння

Борщівський районний суд призначив покарання для водія, який повторно впродовж року попався за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Як вбачається із матеріалів справи, 23 квітня цього року у селі Слобідка Мушкатівська працівники поліції зупинили водія автомобіля “Чері Тіго”, який перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Від проходження огляду на стан сп’яніння на місці зупинки водій відмовився у присутності двох свідків. Також і відмовився проїхати для огляду у найближчий медичний заклад.

На порушника працівники поліції склали адміністративний протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП (повторне впродовж року керування транспортними засобами у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

Під час судового розгляду справи водій визнав провину у вчиненому, пояснив, що перед тим як керувати автомобілем, пив пиво.

Дослідивши матеріали справи, Борщівський районний суд 29 червня постановив водія автомобіля “Чері Тіго” визнати винним у вчиненні порушення, передбаченого ч. 2 ст. 130 КУпАП, та призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 34000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 3 роки.

Окрім цього порушник має сплатити 454 гривні судового збору.

Постанова набирає законної сили після 10-денного строку подання апеляційної скарги.

Олена РОМАНЮК

Читайте також:
Водій, який у Бережанах після ДТП вживав алкоголь, отримав 34000 гривень штрафу

Коментувати

Попередня стаття

У Бучачі водії автобусів подали до суду на нелегального таксиста. Що з того вийшло?

Наступна стаття

На об’їзній Кременця перекинулася вантажівка. Що вирішив суд?