Житель Підгаєччини, який жорстоко побив двох хлопців, отримав 5,5 років тюрми

наручники, тюрма

Бережанський районний суд призначив покарання для жителя Підгаєччини, який завдав тілесних ушкоджень двом юнаків.

Бережанський районний суд, погодившись із позицією прокурора, визнав винним за ч. 1 ст. 121 КК України (Умисне тяжке тілесне ушкодження) жителя одного із сіл Підгаєцької територіальної громади та призначив йому покарання у виді 5 років б місяців позбавлення волі.

Про це сьогодні, 12 липня, інформує прес-служба Тернопільської обласної прокуратури.

Прокурором доведено у суді, що в ніч з 24 на 25 травня 2020 року обвинувачений, на грунті особистих неприязних відносин та ревнощів, наніс по декілька ударів дерев’яною палицею в різні ділянки голови 2 потерпілим, внаслідок яких останні отримали тяжкі тілесні ушкодження.

“У ході судового розгляду кримінального провадження на підтвердження вини вказаної особи прокурором надано суду переконливі та  беззаперечні докази, заслухавши які Бережанський районний суд визнав чоловіка винним у інкримінованому злочині та підтримав позицію обвинувача щодо призначення міри покарання у виді реального позбавлення волі”. – йдеться у повідомленні прокуратури.

Нагадаємо, бійка трапилася у травня минулого року у селі Гнильче, що на Підгаєччині. Тоді постраждали двоє хлопців віком 22 і 17 років. Потерпілі отримали важкі травми голови, їх спочатку лікували у районній лікарні, а потім через погіршення стану здоров’я транспортували до медичних закладів Тернополя.

Читайте також по цій темі:
Важкі травми голови: у Підгаєцькому районі жорстоко побили двох юнаків

Коментувати

Попередня стаття

На Борщівщині перекинувся легковий автомобіль. Троє людей травмовано

Наступна стаття

Откройте для себя Nissan Micra