У Теребовлі судили чоловіка, який з “Великого будівництва” вкрав 10 бордюрів

Хмелівка

На Теребовлянщині чоловік спокусився на майно фірми, яка ремонтувала дорогу у його селі. Викрав 10 бордюрів, 38 тактильних плиток та  отримав умовне покарання.

Як випливає із вироку Теребовлянського райсуду від 20 вересня 2021, обвинувачений ввечері 22 травня у селі Хмелівка викрав вісім дорожніх та два тротуарних бордюрів, які належали ТОВ «Техно-Буд-Центр». Цим завдав збитків на 2 346 грн.

Окрім того, чоловік пішов на справу і наступного дня – ввечері 25 травня викрав 38 плиток тактильних жовтих, вартістю  що належали тій же фірмі, вартістю 2 095 грн.

Такі дії були кваліфіковані органом досудового слідства за ч.1 ст. 185 КК “Крадіжка”, за ч.2 ст.185 КК, тобто крадіжка, вчинена повторно.

У судовому засіданні чоловік вину визнав, розкаявся. Розповів, що відшкодував збитки та просив суворо не карати. Не заперечив проти  того, аби суд не досліджував обставин, які ніким не оспорюються. Суд їх досліджувати не став. Представник ТОВ  «Техно-Буд-Центр» подав до суду заяву, в якій просив розгляд справи проводити без його присутності.

Як результат – суд визнав обвинуваченого у вчиненні злочину за ч.1 ст. 185 КК, за ч.2 ст.185 КК  та присудив у підсумку два роки обмеження волі, від відбування яких звільнив на підставі ст. 75 КК, призначивши рік іспитового строку. Наразі вирок законної сили не набрав.

До слова, за інформацією ЗМІ, ТОВ “Техно-Буд-Центр” сам є фігурантом кількох кримінальних справ.

Світлана ГРИВАС

Читайте також по цій темі:
На Теребовлянщині двоє молодих чоловіків обікрали “Велике будівництво” (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

У Чорткові судили підприємицю, яка ремонтувала вулиці міста і трохи “нахімічила” з грішми

Наступна стаття

Не гарбузами єдиними: що іще цікавого можна побачити у селі Острів (ФОТО)