У Хоросткові 19-річний юнак купив собі пістолет і стріляв по вікнах двох будівель

пістолет

Адміністративну відповідальність за небезпечні ігри в громадському місці понесе 19 -річний мешканець Хоростківської ОТГ. Хлопець розважався зі зброєю на вулиці.

Про це сьогодні, 19 листопада, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

17 листопада, у період з 18 по 19 годину до працівників відділення № 3 (м. Гусятин) надійшли декілька  повідомлень про те, що в Хоростові невідомий  здійснює постріли по вікнах.

На місця події оперативно виїхали працівники поліції. Як  з’ясувалося,  зловмисник пошкодив вікна місцевого навчального закладу та  недобудованого приміщення в центрі міста, у якому невдовзі буде розміщено Центр надання адміністративних послуг.

Правоохоронці оперативно встановили особу порушника. Пневматичний пістолет він придбав напередодні у Тернополі і саме у такий спосіб вирішив перевірити свою влучність. Розпочав стрільбу саме з закладу, у якому  в минулому навчався.

Зброю у хулігана правоохоронці вилучили. На нього склали адміністративний протокол згідно статті 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адмінправорорушення.

Її санкція передбачає накладення штрафу від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (це від 51 до 119 грн) або громадські роботи на строк від 40 до 60 годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до 15 діб. Міру покарання юнакові обиратиме суд.

стріляв по вікнах

Читайте також:
Водій, який здійснював дрифтинг на горі Лисоня, отримав 119 гривень штрафу

Коментувати

Попередня стаття

Масштабна пожежа у Збаражі – на вулиці Грушевського горів ресторан

Наступна стаття

Білокриниця і Зарваниця потрапили у п’ятірку найгарніших сіл України