Все про гліцерин: види, застосування, умови придбання в Україні

гліцерин

Якщо говорити про гліцерин, то тут не обійтися без хімії. Зовні це безбарвна, в’язка, гігроскопічна рідина, що є необмежено розчинною у воді.

На смак, гліцерин має солодкуватий відтінок. Це й не дивно, адже в самій назві речовини закодовано цю особливість: глікос – солодкий. Купити гліцерин оптом в Україні без проблем можна на сайті інтернет-магазину «Glicerin». Величезний склад якісної продукції у Львові. Існують різні види гліцерину, що пояснюється різними ступенями очистки. Якщо говорити про походження цієї речовини, то є матеріал синтетичний і природний.

Види гліцерину: особливості отримання та застосування

Харчовий гліцерин має в більшості випадків природне походження та відрізняється високим ступенем очистки. Чистота складу такого продукту складає не менше 95 %. Такий вид гліцерину використовують у виробництві кондитерських та хлібобулочних виробів. У харчовій промисловості він більш відомий як добавка Е422, що забезпечує: згущення, консервацію, підсолодження та ін. Виробництво різних продуктових груп вимагає застосування харчового гліцерину.

  • Зберігати гліцерин будь-якого виду необхідно у щільно закритій пластиковій або металевій тарі.
  • Приміщення має добре провітрюватись.
  • Слід уникати прямого сонячного проміння.

Технічний гліцерин – це речовина, що у більшості випадків має синтетичне походження, але зустрічаються і натуральні зразки. Ступінь очищення такого продукту складає не більше 88 %. У технічному різновиді передбачається наявність різноманітних домішок. Сфера застосування дистильованого гліцерину не обмежується виробництвом різних лакофарбових виробів, миючих засобів. Завдяки спрощеній процедурі видобутку технічного хімічного продукту, його вартість є набагато нижчою, ніж ціна на харчовий гліцерин. Важко уявити виробництво пластмас, текстильну промисловість, сільське господарство та машинобудування без використання технічних різновидів.

Що важливо знати при купівлі гліцерину?

Якість хімічних реактивів – це те, на чому не варто заощаджувати. Однак, деякі сервіси навмисно накручують вартість своєї продукції. На нашу думку, конкуренція має бути чесною. Придбати якісний гліцерин харчовий або технічний, можна в інтернет-магазині «Glicerin».

  • Постачання товару в будь-яке місто України.
  • Різні види гліцерину для різних виробничих цілей.
  • Доступні ціни на всі позиції в каталогу.
  • Гліцерин завжди в наявності. Можна забезпечити доставку великих партій.
  • Зручний формат фасування. Реалізація продукції в каністрах, бочках, єврокубах.

Для власників підприємств промислового комплексу вигідною пропозицією буде продаж гліцерину оптом. Без проблем можна замовити гліцерин дистильований (технічний) в наливі. Доставку продукції забезпечують різноманітні перевізники (Нова Пошта, Нічний Експрес, Укрпошта та інші). Крім того, клієнти сервісу можуть скористатися послугою доставки автотранспортом при тонажних замовленнях.

Коментувати

Попередня стаття

Тернополян запрошують на фотовиставку “Нескорені”

Наступна стаття

У Великій Березовиці внаслідок ДТП загинув 36-річний чоловік