У Тернополі на базарі раніше судимий чоловік обікрав двох людей

наручники, тюрма

Грабіж та крадіжку інкримінують правоохоронці Тернополя раніше судимому місцевому мешканцю.

Чоловік два місяці тому вийшов з місць позбавлення волі, де відбував покарання за майнові злочини. Проте після звільнення повернувся до старого незаконного промислу, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

16 липня до поліції звернулася жінка, яка повідомила, що невідома особа на центральному ринку з її сумочки викрала гроші та банківську картку. Наздогнати злодія потерпіла не встигла, він “загубився” між перехожими.

За словами начальника Тернопільського відділу поліції Сергія Осадці, тернополянка описала підозрюваного. Опис грабіжника співпав з чоловіком, який напередодні обікрав продавця на ринку. Підприємець на кілька хвилин відійшла з робочого місця, вхід перегородила. Проте зловмисник заліз в кіоск та виніс з нього вісім тисяч гривень.

Проведеними слідчо-оперативними заходами оперативники вийшли на слід підозрюваного. Злодій намагався розрахуватися викраденою банківською карткою в магазині, але не знав пін-коду.

41-річного підозрюваного затримали згідно статті 208 КПК. За скоєне він відповідатиме у суді згідно статей 186 частина 2 та 185 частина 2 ККУ. Триває слідство.

Читайте також:
Житель Рівного погостював у Тернополі на кілька років тюрми – вкрав “Тойоту” і побив двох людей

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі затримали чоловіка, який у парку приставав до дівчат та роздягався перед ними

Наступна стаття

Верховна Рада зменшила кількість районів в Україні: 138 замість 490