У Тернополі розгорнуть тимчасовий центр вакцинації

коронавірус, вакцинація

У Тернополі розгорнуть тимчасовий центр вакцинації. У центрі будуть проводити щеплення жителям області, які записалися до листа очікування вакцинації проти COVID-19 в додатку чи через сайт «Дія».

Про це сьогодні, 1 червня, інформує прес-служба Тернопільської ОДА.

Знаходитиметься центр вакцинацію на базі комунального підприємства Тернопільської міської ради «Центр дозвілля і молодіжних ініціатив імені Довженка» вул. Злуки, 45. Працюватиме він у вихідні та буде залучено 8 мобільних бригад.

«Шановні жителі Тернопільської області, хто зареєструвався на вакцинацію у додатку «Дія», або має бажання ще зареєструватися, приходьте суботу та в неділю у комплекс «Довженка». Таким чином ми зможемо вакцинувати більшість людей та сприятимемо тому, що восени захворюваність не зростатиме. Відтак цей імунний прошарок людей з антитілами буде завдяки вакцинації, а не тих, хто перехворів», – каже начальниця департаменту охорони здоров’я ОДА Ольга Ярмоленко.

Вакцинація у центрі відбуватиметься із дотриманням усіх санітарних та протиепідемічних вимог. Імунізуватимуть осіб вакциною CoronaVac

Додамо, що на Тернопільщині триває кампанія вакцинації. Всього в області імунізували 34 946 осіб.

Читайте також:
Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 1 червня

Коментувати

Попередня стаття

Хороші новини: поліцейські розшукали безвісти зниклого мешканця Підволочиська

Наступна стаття

Ірина Федишин вперше заспівала з синами (ВІДЕО)