Конфлікт на стоянці для одного з водіїв завершився штрафом у розмірі 17000 гривень

Тернопіль, парковка, вул. Шептицького

Тернопільський міськрайонний суд розглянув справу щодо водія, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Як вбачається із матеріалів справи, факт порушення був зафіксований 26 травня цього року у Тернополі на вулиці Шептицького.

У водіїв легкових автомобілів “Форд” і “Рено Меган” виник конфлікт.

Водій “Рено” хотів заїхати на стоянку. Чоловік стверджував, що по зустрічній смузі рухався автомобіль марки “Форд”, але відстань була достатня для того, щоб здійснити маневр повороту. Відтак, водій “Рено” увімкнув покажчик лівого повороту і, переконавшись у безпечності свого маневру, здійснив заїзд на стоянку.

За якусь хвилину на стоянку підійшов водій “Форда” і почав нецензурними словами висловлюватися на адресу водія “Рено”. Останній викликав патрульну поліцію, оскільки, як стверджує, від водія “Форда” було чути запах алкоголю.

Правоохоронці прибули на місце події і у підсумку на водія “Форда” склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування транспортними засобами у стані алкогольного або наркотичного сп’яніння).

У судовому засіданні чоловік не визнав своє провини, заперечуючи факт керування транспортним засобом у стані сп’яніння.

Однак, дослідивши матеріали справи, в тому числі й записи з нагрудних камер поліцейських, суд дійшов висновку, що водій “Форда” таки вчинив порушення, передбачене ч. 1 ст. 130 КУпАП і призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік.

Олена РОМАНЮК

Читайте також:
На трасі Тернопіль-Львів спіймали п’яного комбайнера

Коментувати

Попередня стаття

У Бучачі судили водія, який на слизькій дорозі скоїв страшну аварію з потерпілими

Наступна стаття

На Тернопільщині розшукують жінку, яка пішла з дому з двома маленькими дітьми (ФОТО)