У Тернополі злодій заліз у квартиру на першому поверсі і викрав майна на 80000 гривень

квартирна крадіжка у Тернополі

Крім квартирної крадіжки зловмисник скоїв іще три майнових злочини. Тепер йому загрожує до 6 років ув’язнення.

Оперативники Тернопільського районного управління поліції викрили раніше судимого уродженця Чортківського району у вчиненні майнових злочинів на території обласного центру.

Про це сьогодні, 16 вересня, інформують у прес-службі Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

До співробітників Тернопільського районного управління поліції почали надходити повідомлення про крадіжки особистих речей громадян поблизу Микулинецького кладовища. У двох людей з автомобіля викрали гроші та мобільні телефони, у ще одного чоловіка, який реставрував пам’ятник на цвинтарі, невідомий потягнув сумку з 20 000 гривень.

У ході розшукових заходів оперативники встановили, що до злочинів причетний 23-річний уродженець Чортківського району, котрий на даний час не має постійного місця проживання. Він вже раніше притягувався до кримінальної відповідальності.

Під час перевірки з’ясувалося, що чоловік вчинив ще одну крадіжку з квартири тернополянки. Відваживши металопластикове вікно, проник до помешкання, розташованого на першому поверсі. Звідти виніс чимало цінного майна.  Потерпіла оцінила збитки майже у 80 000 гривень.

За усіма фактами розпочаті кримінальні провадження за ч. 2 та 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

Оперативники продовжують перевіряти причетність зловмисника до вчинення інших кримінальних правопорушень на території Тернополя. Також вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

Читайте також:
19-річний тернополянин “кинув” друзів на 250000 гривень – оформив на них кредити

Коментувати

Попередня стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 16 вересня

Наступна стаття

Сергій Надал: Прошу тернополян – давайте робити все, щоб у місті не було нового локдауну