Водій з Тернопільщини поблизу Франківська потрапив в аварію, у якій загинула людина

ДТП Тисмениця

Дорожньо-транспортна пригода зі смертельним наслідком трапилася у неділю, 24 жовтня, о 7 годині ранку на об’їзній дорозі міста Тисмениця, що поблизу Івано-Франківська.

Про це інформує Панорама Прикарпаття з посиланням на прес-службу Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

Попередньо поліцейські встановили, що 48-річний житель села Білі Ослави Надвірнянського району рухався на автомобілі Skoda Superb.

Керманич легковика не врахував дорожньої обстановки, проігнорував знаки про проведення ремонтних робіт, виїхав на зустрічну смугу руху та допустив зіткнення з вантажним автомобілем MAN, під керуванням 39-річного мешканця села Шляхтинці Тернопільської області.

Пасажир легковика, 63-річний житель села Білі Ослави, від отриманих травм помер на місці аварії. Обох водіїв перевірено на стан сп’яніння – тверезі.

Слідчі затримали водія Skoda Superb в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Йому повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

ДТП на Прикарпатті

Читайте також:
Поблизу Зборова смертельне ДТП – загинув велосипедист

Коментувати

Попередня стаття

У Великій Березовиці освятили новозбудований храм (ФОТО)

Наступна стаття

Коронавірус на Тернопільщині сьогодні: статистика за 26 жовтня