Їздити стало важче: водії кажуть, що у Тернополі ускладнили проїзд через Збаразьке кільце

Збаразьке кільце

Водії скаржаться на те, що зміни в організації дорожнього руху тільки ускладнили проїзд через Збаразьке кільце.  Тепер у цьому місці часто виникають аварійні ситуації.

“Увага! Збаразьке кільце позначено мітками оформлення ДТП, що свідчить про високу аварійність на даному круговому перехресті. Такі наслідки цілком були передбачувані, адже на даному круговому перехресті старі дорожні знаки не відповідають новим дорожнім умовам. А нова дорожня розмітка не відповідає дорожнім знакам і постійно домальовується”. – написав у Фейсбуці тернополянин Андрій Чорний.

Свій допис він доповнив фото- та відеоматеріалами, які підтверджують наявну проблему.
Порушена тема виявилася актуальною для багатьох водіїв. У коментарях вони жваво долучилися до обговорення даної проблематики.

Якщо відкинути марнослів’я, яке присутнє майже в кожній дискусії, і брати до уваги тільки змістовні коментарі, то переважна більшість водіїв вважають, що тепер проїхати Збаразьке кільце стало значно важче, ніж раніше.

коментарі до допису

коментарі

Нагадаємо, в рамках цьогорічного ремонту дороги Стрий – Ізварине у Тернополі ремонтують Об’їзну дорогу від вулиці Бережанської до вулиці Протасевича. Наразі дорожнє покриття уже оновлене, але триває іще ремонт мостів.

Відремонтовано також і Збаразьке кільце, яке по суті є фінішною точкою вулиці Протасевича. Після ремонту на Збаразькому кільці дещо змінили організацію дорожнього руху, встановивши при цьому нові знаки та намалювавши нову розмітки.

Читайте також:
Від Смиківців до Шляхтинців: Тернопіль отримає нову об’їзну дорогу

Коментувати

Попередня стаття

Центр оперативного інформування про безпекову ситуацію поблизу державного кордону України

Наступна стаття

На Підгаєччині 19-річний парубок обікрав помешкання односельчанки