У Тернополі масштабна пожежа – горів склад підприємства (ФОТО)

пожежа, новини Тернополя

У вівторок, 19 липня, о 23.01, до Служби порятунку “101” надійшло повідомлення про пожежу у складському приміщенні на вул. Сахарова у м. Тернопіль.

О 23:07 до місця події прибув перший підрозділ та виявив, що вогнем охоплено 250 м кв приміщення, в якому було обладнання для виготовлення свічок-лампадок, комплектуючі, будівельні матеріали, а також готова продукція (загальна площа складу 400 м кв.).

Існувала реальна загроза швидкого розповсюдження вогню та перекидання його на інші поверхи будівлі. Через сильне задимлення вогнеборці працювали в апаратах захисту органів дихання та зору, інформують у прес-службі обласного управління ДСНС.

До гасіння було залучено чергову зміну частини спеціальної пожежної техніки аварійно-рятувального загону спеціального призначення, чергові караули 1-го державного пожежно-рятувального загону в складі двох відділень, 2-ї державної пожежно-рятувальної частини 2-го державного пожежно-рятувального загону, 3-ї державної пожежно-рятувальної частини 3-го державного пожежно-рятувального загону Головного управління та працівників оперативно-координаційного центру Головного управління, котрими о 23:34 пожежа локалізована, а о 01:02 – повністю ліквідована.

Під час гасіння вогнеборці не допустили розповсюдження полум’я на складські приміщення та врятували триповерхову будівлю. Внаслідок пожежі ніхто не постраждав.

Причину її виникнення та матеріальні збитки встановить слідство.

пожежа Тернопіль

пожежа Тернопіль

пожежник ТернопільЧитайте також:
У Шумську шахраї видурили у переселенки майже 15000 гривень

Коментувати

Попередня стаття

Передовая торговая платформа – Coinbase Pro

Наступна стаття

Тимчасовий житель Козови хотів втекти за кордон і перерахував шахраям 80000 гривень