У Тернополі жінка жебракувала з дитиною і отримала 1700 гривень штрафу

немовля

Тернопільський міськрайонний суд призначив покарання для жінки, яка використовувала новонароджену дитину для жебракування.

Факт порушення було зафіксовано 17 лютого цього року у Тернополі. На вулиці Мазепи біля “Макдональдсу” жінка просила милостиню з новонародженою дитиною на руках. При цьому дитина була брудна, голодна, в холодну пору доби тривалий час перебувала на вулиці, приготована дитяча суміш для годування була холодною, пише Тернополіс із посиланням на матеріали справи.

На жінку склали адміністративний протокол за ч. 2 ст. 184 КУпАП (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей).

У судове засідання жінка не з’явилася, хоча її туди наполегливого запрошували. Тому справу розглянули за відсутності у залі засідань особи, що притягується до відповідальності.

Дослідивши матеріали справи, Тернопільський міськрайонний суд постановив визнати жінку винною у вчиненні інкримінованого порушення і призначив їй покарання у вигляді штрафу у розмірі 1700 гривень.

Строки апеляційного оскарження уже минули і постанова суду набрала законної сили.

Слід зауважити, що раніше ця жінка уже двічі притягувалася до відповідальності за аналогічні порушення, але у попередні рази суд обмежувався попередженнями.

Коментувати

Попередня стаття

В аварії поблизу Озерної загинуло троє людей (ОНОВЛЕНО)

Наступна стаття

У Тернополі встановили інноваційну сонячну енергетичну систему (ФОТО)