У Тернополі сутенерці присудили 20000 гривень штрафу

Понад 20000 гривень штрафу присудили у Тернополі жінці, що винайняла квартиру та організувала там місце для надання інтимних послуг клієнтам знайомою.

Про це йдеться у вироку Тернопільського міськрайонного суду, пишуть Новини Тернополя.

Фігурантка справи – тимчасово не працює, одружена.

Як випливає із матеріалів справи,  26-річна обвинувачена винайняла квартиру на вул. Ломоносова і переконала знайому зайнятись проституцією за її посередництва протягом одного місяця. Дівчата домовились, що година послуг коштуватиме 1000 грн, з яких свій відсоток буде отримувати сутенерка.

Після чого обвинувачена розмістила в Інтернеті оголошення про надання інтимних послуг за гроші, залишивши свій номер мобільного. Відтак, впродовж майже двох місяців знайома сутенерки надавала інтимні послуги у винайманій нею квартирі, а сутенерка отримувала  свої 200 грн за звідництво. Загалом у вироку згадувано кілька таких випадків.

Дії обвинуваченої були кваліфіковані органом досудового слідства за  ч.3 ст. 303 КК, тобто як втягнення особи в заняття проституцією та сутенерство, вчинене повторно. 24 червня 2022 обвинувачена пішла на угоду з прокуратурою про визнання винуватості. Згодом суд її затвердив. Він визнав обвинувачену винуватою у вчиненні згадуваного злочину та присудив 20400 гривень штрафу. Вирок набрав законної сили 26 липня.

Читайте також:
Пляшкою по голові: у Тернополі агресивний пасажир вдарив водія маршрутки

Коментувати

Попередня стаття

Понад 3 проміле: у Чорткові спіймали дуже п’яного водія “Жигулів”

Наступна стаття

Прага: цікаві місця, які варто побачити