Сергій Надал: Подяка від наших Героїв – це відзнака волонтерської праці всієї Тернопільської громади

У час повномасштабного московського вторгнення, Тернопіль перетворився на волонтерський та гуманітарний штаб, де тисячі людей працюють для допомоги фронту, нашим захисникам.

Військові гідно оцінити цю роботу та подякували Тернопільській громаді. Офіційну подяку від Територіальної оборони Збройних сил України вручили міському голові Тернополя Сергію Надалу.

Міський голова розповів, яке значення для громади має ця подяка.

«Я пишаюся тримати в руках цю подяку від сил Територіальної оборони ЗСУ. Це подяка для всіх тернополян. Для тисяч волонтерів, які працюють у десятках волонтерських центрів Тернополя. Для наших волонтерів-водіїв, які з ризиком для життя, доставляють допомогу на фронту. Для волонтерів-стоматологів, які лікують наших захисників в польових умовах на передовій. Для всіх благодійників, які закупляють для наших захисників позашляховики, дрони, предмети особистого захисту, озброєння та продукти», – заявив Сергій Надал.

За його словами, ця подяка надає стимул працювати ще активніше, ще більше допомагати фронту.

«Наші захисники дали нам черговий стимул ще більше працювати для потреб фронту. Офіційна подяка від Тероборони – це доказ того, що тернопільські вантажі для військових допомагають їм бити московського ворога та звільняти святу українську землю. Чим більше ми будемо допомагати наших захисників, тим швидше наші Герої виб’ють з нашої землі московську мерзоту. Тож працюємо на перемогу разом. Дякую усім, хто допомагає українським військовим», – підсумував Сергій Надал.

Нагадаємо, до Дня Збройних сил України працівники міської ради та комунальних підприємств міста вирішили зібрати кошти. для потреб військових. За ці кошти буде придбано позашляховики, мікроавтобус та дрони. Перший автомобіль вже передали для потреб нашої бригади Тероборони. Регулярно з Тернополя на фронт відправляють комплекти зимової форми, взуття та термобілизни для наших хлопців.

Також у Тернополя діє центр «Допомога армії від Тернополя», який здійснює безкоштовну доставку посилок в місця дислокації військовослужбовців Тернопільської громади.

Читайте також:
Сергій Надал: Працівники міської ради та комунальних підприємств вчергове придбали техніку та теплий одяг для наших героїв на передовій

Коментувати

Попередня стаття

Асоціація міст України: Верховна Рада під час війни готує новий удар по місцевому самоврядуванні

Наступна стаття

У Бучачі п’яний водій “Daewoo Sens” в’їхав в електричну опору. Що йому за це було?