«Допомога армії від Тернополя» доставила вантажі нашим Героям на Харківському та Донецькому напрямку

Також тернопільська мобільна стоматологія продовжує лікувати наших воїнів на фронті

Допомога армії від Тернополя вже на передовій

Посилки від рідних, що були відправлені з центру «Допомога армії від Тернополя» уже отримали наші військовослужбовці на Харківському та Донецькому напрямках.

«Центр «Допомога армія від Тернополя» продовжує свою роботу. Напередодні Нового року до наших військових ми відправили черговий вантаж із посилками. Захисники отримають пакунки від рідних, близьких та небайдужих тернополян – це близько 60 посилок. Традиційно екіпаж доукомплектували необхідним спорядженням, яке було у гуманітарних штабах. Зокрема, це буржуйки, генератори, продукти харчування, термобілизна, зимові речі, маскувальні сітки та інше. Бажаємо волонтерам щасливої та легкої дороги»», – розповів міський голова Сергій Надал.

Лікарі-стоматологи Тернопільської міської стоматологічної поліклініки вже лікують Героїв на фронті

Разом з волонтерами «Допомога армії від Тернополя» на Харківський та Донецький напрямки знову вирушили й стоматологи. «Разом з «Допомогою армії від Тернополя» у напрямку Харківської й Донецької областей вирушила мобільна стоматологія. Лікарі Тернопільської міської стоматологічної поліклініки вже лікують наших захисників. Дякуємо вам! Бажаємо щасливого повернення додому», – зазначає міський голова Сергій Надал.

До слова, автомобіль, де лікують воїнів, обладнаний стоматологічною установкою, стерилізаційним відділенням, кондиціонером. Є відповідні матеріали, медикаменти та необхідний інструментарій для того, щоб проводити лікування у польових умовах.

Нагадаємо

Центр «Допомога армії від Тернополя» здійснює безкоштовну доставку посилок в місця дислокації військовослужбовців Тернопільської громади.

Усі жителі та гості нашої громади, хто бажає передати посилку своїм рідним чи близьким, можуть приносити їх у центр «Допомога армії від Тернополя», що за адресою: вул. Миколи Лисенка, 8-А. За додатковою інформацією просимо звертатися за телефоном «гарячої» лінії +38 (067) 009-15-40.

Графік роботи центру «Допомога армії від Тернополя»:

понеділок-четвер – 08:00-17:15 год., обідня перерва з 13:00 по 14:00 год.;

п’ятниця-субота – 08:00-16:00 год, обідня перерва з 13:00 по 14:00 год;

неділя – вихідний.

Більше десяти місяців триває найжорстокіша війна ХХI століття. Рашисти продовжують нищити цивільну інфраструктуру. Завдяки мужності та професіоналізму сил протиповітряної оборони, знищуються у повітрі 90 % ворожих ракет та безпілотників. Проте українські міста та села продовжують отримувати світло погодинно. Це проблема. Але у своїй дрібних проблемах, ми не маємо права забувати, що найважче зараз нашим воїнам. Нашим Героям, які в сирих окопах захищають саме наше існування. Їм потрібна наша постійна допомога. І Тернопіль продовжує бути надійним тилом, де постійно та системно підтримують та допомагають українським захисникам.

Читайте також:
Сергій Надал: Тернопільська громада міцно тримає допомоговий, волонтерський, соціальний та економічний фронти

Коментувати

Попередня стаття

На Чортківщині лісничий, який незаконно пустив під сокиру понад 200 дерев, щиро розкаявся і отримав умовний термін

Наступна стаття

У Заліщиках п’яний водій “Форда” збив дорожній знак і отримав 17000 грн штрафу