Графік вимкнення електроенергії на Тернопільщині у період з 13 до 19 лютого

графік відключення світла

Із 13 по 19 лютого в області запроваджено стабілізаційний графік погодинних вимкнень електроенергії споживачам.

В даному графіку, як і в попередніх, передбачається черговість вимкнення 6 через 3 години або 3 через 6 годин, повідомляє ВАТ “Тернопільобленерго”.

Тобто, виходячи із погодинного навантаження на енергосистему, енергетики будуть корегувати це навантаження, вмикаючи або вимикаючи певну групу споживачів.

Слід звернути увагу, що у цьому графіку, на відміну від попередніх, споживачі поділені на шість груп, а не на три, як було раніше. Ознайомитися з переліком груп споживачів можна за цим посиланням.

Даний графік розроблено ВАТ «Тернопільобленерго» з метою стабілізації забезпечення електропостачання споживачів Тернопільської області та застосовується для дотримання доведених НЕК “”Укренерго”” лімітів споживання електричної енергії для Тернопільської області з метою збалансування енергосистеми України.

У разі гострої необхідності, ВАТ «Тернопільобленерго» буде застосовувати вимкнення електропостачання споживачів Тернопільської області і в поза зазначені години вказані у цьому графіку. Також, у разі відсутності потреби, у зазначені години вимкнення електропостачання споживачів не будуть застосовуватися.

Під час повітряної тривоги, працівники компанії не можуть перебувати на енергооб’єктах, це теж може збільшити перерву в електропостачанні.

Якщо вулиця повторюється в обох групах це означає, що відключення буде стосуватись різних будинків однієї вулиці.

Вимкнення, згідно даного графіку не застосовуватиметься до об’єктів критичної інфраструктури.

графік відключення світла

Читайте також:
“Укренерго” найчастіше відключає Тернопільщину від світла, – офіційно

Коментувати

Попередня стаття

У Тернополі водій “Опеля” за їзду “під кайфом” отримав 34000 грн штрафу

Наступна стаття

Вчора у Почаєві горів житловий будинок