Понад три проміле: у Тернополі водій “КІА” за нетверезу їзду отримав 17000 грн штрафу

Тернопільський міськрайонний суд призначив покарання для водія, який керував автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Як зазначається у матеріалах справи, факт порушення було зафіксовано 4 жовтня 2022 року у місті Тернополі. На вулиці Лук’яновича працівники поліції зупинили водія автомобіля “KIA Ceed”, який перебував за кермом з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Огляд на стан сп’яніння проводився на місці зупинки в установленому законом порядку. Алкотестер показав на табло результат 3,23 проміле, що в 16 разів вище допустимої норми і це вважається сильним ступенем алкогольного сп’яніння.

На порушника склали адміністративний протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (нетверезе керування транспортним засобом).

У судове засідання водій “КІА” не з’явився, хоча був належним чином повідомлений про його дату, час та місце проведення. Тому справу розглянули без присутності на засіданні особи, яка притягується до відповідальності.

Дослідивши матеріали, Тернопільський міськрайонний суд постановив водія автомобіля “KIA Ceed” визнати винним у вчиненні інкримінованого адміністративного порушення і призначив йому покарання у вигляді штрафу у розмірі 17000 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами терміном на 1 рік. Постанова суду уже набрала законної сили.

Читайте також:
Понад 4 проміле: у Чортківському районі водій “Опеля” попався нетверезим за кермом

Коментувати

Попередня стаття

Pin Up Casino: лучший клуб для игры на реальные деньги

Наступна стаття

На Шумщині горіли два житлових будинки