Тернополянин Назар Дзівульський зі скандалом покинув шоу «Холостячка» (ВІДЕО)

Не пройшло й половини сезону, як тернополянин Назар Дзівульський зі скандалом покинув шоу «Холостячка». Усе – через його попередню відмову від сина.

Під час четвертого ефіру Ксенія Мішина вирішила провести побачення одразу з чотирма учасниками. Власне тоді й вдалося викрити брехню тернополянина.

Як було відомо завдяки попереднім ефірам, Назар завжди хвалився теплими стосунками з сином, зокрема, коли Ксенія розповідала про виховання своєї дитини. Завдяки такому ставленню до малечі чоловік став одним із фаворитів холостячки.

Проте на ділі не все так, як на словах. Колишня дружина Назара записала відеозвернення до Ксенії, у якому розповіла всю правду.

Як виявилося, чоловік лише кількома тижнями раніше повідомив Платону (так звати сина), що він – його батько. Ба більше, замість 2500 гривень, які чоловік нібито платить в місяць на дитину, у нього кілька десятків тисяч боргів по аліментах.

«Я сама матір-одиначка й мені дуже болісно чути таке. Особливо після стількох тижнів брехні. Я ж Назарові вірила, вважала його хорошим чоловіком та чудовим батьком», – каже Ксенія.

До того ж холостячка попередила Назара Дзівульського, що якщо він постарається помститися колишній дружині за викриту брехню, то матиме справу з адвокатами акторки.

Христина СЛОТА

Читайте також:
Дизайнер з Тернополя взяв участь у шоу «Холостячка»

Коментувати

Попередня стаття

За минулу добу на Тернопільщині 320 нових випадків коронавірусу, 5 людей померли

Наступна стаття

У Чортківському районі у річці знайшли тіло загиблого чоловіка