Бережанські випускники танцювали шкільний вальс на вершині Говерли (ВІДЕО)

бережанські випускники на Говерлі

Замість традиційного випускного в ресторані учні обрали подорож Карпатами

Оригінально і незабутньо відсвяткували закінчення школи випускники Бережанської гімназії імені Богдана Лепкого. Учні замість традиційного святкування випускного в ресторані обрали п’ятиденну поїздку в Карпати. Разом з класним керівником піднялися на Говерлу і там станцювали випускний вальс.

Відео та фото на своїй сторінці в соціальній мережі виставила одна із випускниць гімназії Дарина Цапок. В коментарі дівчина поділилася, що танець відбувався у хмарах.

«Втомлені, але щасливі танцюємо випускний вальс на Говерлі, у хмарах», – написала Дарина Цапок.
У коментарі ZAXID.NET дівчина розповіла, що ідея поїхати у гори усім однокласникам виникла спонтанно. Хтось запропонував і усі одразу погодилися на таку подорож.

«Серед нас спочатку лунала ідея про те, щоб їхати на відпочинок в Туреччину. Однак через карантинні умови ми відмовилися від цього. А пізніше виникла думка, а чому б нам не поїхати на п’ять днів в Карпати? І усі погодилися», – додає Дарина.

Одинадцятикласники запропонували поїхати у подорож також і своїм друзям, котрі випустилися зі школи після дев’ятого класу, а вже коли підготовка до подорожі тривала, то учні вирішили, що свій випускний вальс станцюють на найвищій горі України – Говерлі.

Постановкою танцю займалася хореографка Бережанської гімназії Марія Кузів. Дівчина пригадує, що танцювати на Говерлі було не складно. Вони знайшли рівне місце й увімкнули музику.

«Підійматися на гору було досить складно. Всі були втомлені. Але коли почали лунати перші ноти, то втома відступила і ми виконали наш танець. Це було магічно», – розповідає випускниця.

Після вальсу учні жартуючи зазначили, що хоча традиційного випускного в ресторані у них не було. Та на Говерлу можна було б взяти з собою пишні сукні та костюми, аби доповнити суцільний образ танцю.

Читайте також:
Пройшли 40 км за день: козівчани здійснили пішу прощу до Зарваниці (ФОТО)

Коментувати

Попередня стаття

Пройшли 40 км за день: козівчани здійснили пішу прощу до Зарваниці (ФОТО)

Наступна стаття

На трасі Кременець-Почаїв зіткнулися “Форд” і “Фольксваген”. Двоє людей травмовано