Кладовище шин та дисків: як зараз виглядає дорога Ланівці – Тернопіль (ФОТО)

дорога Тернопіль - Ланівці

Мешканці Лановеччини нарікають на вкрай незадовільний стан дороги Р-43 Ланівці – Тернопіль.

“Хто має авто, то той знає який це головний біль їхати дорогою Р-43 з м.Ланівці до м. Тернопіль. Станом на зараз вона перетворилася на кладовище шин, дисків, амортизаторів та і всієї ходової автомобіля”. – пише Давид Андрощук у групі “Ланівці – ОТГ – Тернопілля”.

Автор допису іронізує, зазначаючи, що після проїзду цією дорогою можна сміло йти здобувати права на пілота військового літака, адже таких навичків маневреності не здобути ніде.

“Оскільки ремонти затягуються як завжди до весни, то ми рухаємось іншими методами. Викликаємо “102” та складаємо акти обстеження. В актах просимо притягнути підрядну організацію до адміністративної відповідальності за ч. 4 ст. 140 кодексу про адміністративні правопорушення”. – зазначає Давид Андрощук.

Окрім десятків ланівчан, які залишили свої коментарі, на допис відреагували й у Службі автомобільних доріг, приобіцявши, що дорога Р-43 буде повністю відновлена у 2022 році.

“Дорога Р-43 у новому ремонтно-будівельному сезоні буде відновлена повністю (за винятком раніше відремонтованого відрізку у межах Ланівців). Ми замінимо основу дороги та влаштуємо 2 шари асфальтобетону. Вже у лютому буде оголошено тендер.

З огляду на вищевказане та зимовий період на дорозі можлива лише ліквідація ямковості – тимчасова міра, яка не замінює повноцінного ремонту. Підрядна організація працює у дні, коли це дозволяють погодні умови”. – зазначає Служба автомобільних доріг у Тернопільській області.

Ланівці - Тернопіль

ями на дорогах

Читайте також:
Робота у Ланівцях: свіжі вакансії за січень

Коментувати

Попередня стаття

У Козові водій обматюкав поліцейських і не отримав штрафу за п’яну їзду

Наступна стаття

СБУ: за хвилею псевдомінувань стоїть РФ, яка намагається розхитати ситуацію в Україні зсередини (ВІДЕО)