Віза в Канаду: переваги та де оформити?

Канада завжди була лояльною до українців. Вже зараз українська діаспора там нараховує понад мільйон осіб, а це – майже 7% всього населення.

Тому не дивно, що навіть зараз – з моменту повномасштабного вторгнення, Канада знову відкрила для нас свої двері, пропонуючи вигідні умови не лише для прихистку (як біженців), так і для повноцінної міграції.

Зараз в мережі можна зустріти чимало реклами компаній, які пропонують оформлення документів для виїзду в Канаду. На жаль, частина з них – шахраї, які просто наживаються на людському горі та бажанні жити краще. Саме тому слід обирати лише перевірені компанії, однією з яких є Canada-Visa. На сайті https://canada-visa.com.ua/ вказані всі умови, про які ми й розкажемо детальніше.

Чому саме Канада?

Масована міграція українців в Канаду почалася ще в часи Першої-Другої світових воєн. Малозаселені, а головне – безпечні, землі вабили всіх, хто хотів врятуватися від війни. Спонукало цьому і ставлення місцевої влади. Ще тоді Канада радо приймала роботящих людей, даючи їм землю і навіть оплачувану працю. Сьогодні мало що змінилося.

Так, іммігрантам з України Канада пропонує:

  1. Швидке оформлення документів (спочатку тимчасових).
  2. Безкоштовні курси для вивчення мови.
  3. Грошову підтримку до моменту офіційного працевлаштування.
  4. Повний соціальний пакет.
  5. Допомогу в пошуках офіційного працевлаштування.
  6. Нульовий відсоток для кредитів.
  7. Знижки на покупку власного транспорту та житла.

Важливо: для українців у Канаді діє чимало програм. Так, фермери можуть безкоштовно отримати землю за умови активного розвитку фермерства чи агробізнесу на термін від 10 років.

Як оформити документи?

Оформляти документи для виїзду в Канаду можна двома способами – напряму через консульство, або ж скориставшись послугами профільних компаній. В першому випадку вас точно не обмануть, та й всі послуги будуть дешевшими. Проте є великий ризик, що видачу візи відхилять (через брак документів, «провалену» співбесіду тощо).

Саме тому найкраще одразу звертатися за допомогою до профільних експертів. Одними з таких є працівники Canada-Visa. Вони не лише допоможуть оформити та нотаріально завірити всі документи, але й підготують вас до співбесіди з консулом, оформлять страховку, куплять квитки, а за бажанням клієнта – підшукають житло в Канаді.

Важливо: вартість послуг компанії Canada-Visa залежить від обраного пакету.

Як бачимо, багато років Канада радо приймає українських мігрантів. Не винятком є і ці важкі часи. Оформити документи на виїзд може кожен охочий. Допоможе в цьому компанія Canada-Visa.

Коментувати

Попередня стаття

Как выбрать и где купить рыболовное снаряжение

Наступна стаття

Робота у Підволочиську: свіжі вакансії за травень