Аптека Тернопіль: зручний пошук та приємні ціни для вас

За останні кілька років у Тернополі з’явилося чимало аптек. Деякі з них – загальноукраїнські мережі, інші – одиничні бренди.

Проте за стільки років люди вже обрали своїх улюбленців, відштовхуючись від цін, розташування, наявності асортименту тощо.

Сьогодні однією з найкращих є Аптека Тернопіль, про яку ми й розповімо.

Переваги Аптеки Тернопіль

Як уже зазначалось, сьогодні в Тернополі є великий асортимент аптек, які справді вражають. Попри те однією з найкращих є Аптека Тернопіль. Зокрема, серед її переваг слід виділити наступне:

  1. Великий асортимент товарів, якому позаздрять будь-які інші медичні центри.
  2. Наявність власного сайту за зручним пошуком. Так, достатньо ввести у пошуковій стрічці порталу «Вагінальні свічки», як вам видасть весь доступний в місті асортимент цих препаратів. Ба більше, на сайті можна порівняти ціни на конкретний товар в різних аптеках.
  3. Можливість забронювати той чи інший препарат. Для цього достатньо ввести свій номер телефону. Бронь діє від 24 до 48 годин, залежно від обраного товару.
  4. В деяких випадках діє доставка на дім. Це стосується лише певної категорії товарів та в деяких мережах аптек. Доставка відбувається лише в межах Тернополя.
  5. Приємні ціни. Як уже зазначалось, на сайті можна порівняти вартість товару в різних магазинах аптек.
  6. Велика програма лояльності. Для клієнтів надається дисконтна карта. Ба більше, при бронюванні препаратів через основний портал діє знижка в розмірі від 10 гривень, залежно від загальної вартості чеку.
  7. Повна інформація про товар. На сайті покупець може побачити не лише інструкцію до препарату, але й його ліцензію, інформацію про виробника, застереження по ДСТУ тощо.

Як замовити препарат?

Аптека Тернопіль дозволяє замовляти та бронювати лікарські препарати на сайті. Для цього необхідно:

  1. Відкрити портал.
  2. Ввести назву препарату в пошуковій стрічці.
  3. Обрати відповідний варіант (із запропонованих).
  4. Оформити бронь, вказавши обрану аптеку, номер телефону, способи оплати та доставки.

Важливо: пошук можна здійснювати за відстанню (віддаленістю від вашого будинку) чи ціною (від найменшої до більшої та навпаки).

Важливо: забронювати товар можуть будь-які відвідувачі сайту. Проте після реєстрації для клієнтів починає діяти додаткова програма лояльності.

Як бачимо, сьогодні немає нічого складного в тому, щоб дистанційно замовити будь-який лікарський препарат. Достатньо зайти на сайт «Аптека Тернопіль», ввести потрібну назву, вибрати із запропонованих варіантів найкраще та підтвердити бронь. Ба більше, тут ви зможете порівняти ціни та ще й отримаєте знижку!

Коментувати

Попередня стаття

На Зборівщині згорів автомобіль “Опель Комбо” (ФОТО)

Наступна стаття

Робота у Борщеві: свіжі вакансії за липень