Судинна хірургія у Львові: куди слід звернутися

За статистикою серцево-судинна патологія діагностується у 80% дорослого населення. Серцево-судинна система людини представлена серцем та судинами.

Серце лікує кардіолог, артеріями та венами займається флеболог, він же судинний хірург.

Можливості сучасної судинної хірургії великі, але не безмежні. Тому при появі перших симптомів судинних захворювань слід одразу ж звернутися на консультацію до флеболога, адже за умови ранньої діагностики лікування значно простіше, а ризик ускладнень хвороби набагато нижчий.

Коли потрібно звертатися до судинного хірурга?

Якщо на ногах утворюються судинні зірочки – це перший тривожний дзвіночок, якщо на ногах уже утворюється варикозне розширення вен, вам негайно слід звернутися до судинного хірурга. Також до цього фахівця слід звертатися у випадках коли відчувається оніміння кінцівок або їх поколювання та коли на шкірі з’являються сині плями, оскільки усе це свідчить про зниження кровотоку в даному місці.

Загалом до судинного хірурга слід звертатися, якщо ви підозрюєте або діагностуєте такі захворювання:

  1. Атеросклероз. При розвитку цього захворювання на стінках судин утворюються холестеринові відкладення (бляшки).
  2. Запальні захворювання кровоносної системи
  3. Синдром діабетичної стопи (незагойні виразки на стопах). Виникає внаслідок ускладненого перебігу діабету при тривалому підвищенню рівня цукру в крові.
  4. Емболія. Гостре закриття просвіту кровоносної судини з порушенням кровопостачання.
  5. Захворювання вен. Недостатність глибоких вен, варикозне розширення вен
  6. Аневризми. Обмежені розширення просвіту артерії.
  7. Хронічні венозні виразки.
  8. Пухлинні захворювання судинної системи.

Так уже склалося, що зазвичай до судинного хірурга звертаються за принципом “поки грім не вдарить”, тобто лише після появи симптомів того чи іншого захворювання. Консультація флеболога в якості профілактики рекомендована для курців зі стажем, вагітним жінкам та жінкам, які планують вагітність, літнім людям які ведуть малорухливий спосіб життя або страждають надмірною вагою.

УЗД судин у Львові

Для огляду стану судин нижніх кінцівок зараз широко використовується ультразвукова діагностика.

В процесі дослідження УЗД оцінюється стан стінки судин, їх прохідність, анатомічний хід та швидкість кровотоку в судинах.

Провести дослідження УЗД судин Львів можна у медичному центрі “Дельта мед”. Обстеження та лікування тут здійснюють висококваліфіковані лікарі з тривалим досвідом роботи та навчанням в закордонних клініках. Медики клініки “Дельта мед” використовують найсучасніші технології, які дозволяють вирішувати найскладніші завдання. При цьому вартість медичних послуг є цілком доступною для пересічного пацієнта.

Для проведення дослідження УЗД судин не потрібно спеціальної підготовки. Дана процедура зазвичай займає близько 30 хвилин.

Коментувати

Попередня стаття

Робота у Борщеві: свіжі вакансії за липень

Наступна стаття

Super Gra casino: кращий вибір для гри і задоволення