Перевірка на поліграфі: ефективна допомога у пошуку ідеальних співробітників

поліграф (детектор брехні)

Набір співробітників для компанії за допомогою перевірки на поліграфі – це поширене явище за кордоном. Втім, зараз така практика набуває популярності і в Україні.

Агентство “Момент істини” використовує поліграф (детектор брехні) для ефективного та надійного відбору кандидатів та пропонує послуги з підбору персоналу не тільки у Києві, але й по всій країні. Незважаючи на ретельний процес відбору, ніколи не можна бути впевненим, що даний кандидат не представив себе зовсім іншою людиною. За допомогою детектора брехні поліграфолог допоможе зняти усі сумніви.

Перевірка на поліграфі для набору співробітників дозволяє відповісти на питання:
1. Чи є кандидат чесним і лояльним?
2. Чи діє працівник на шкоду компанії?
3. Чи справді даний кандидат буде найкращим вибором для вказаної посади?
4. Чи надав кандидат правдиву інформацію про себе?
5. Чи збрехав кандидат рекрутерам про своє минуле?
6. Чи є кандидат залежним від алкоголю, азартних ігор, наркотиків тощо?

Основні послуги агентства “Момент істини”

Використання детектора брехні стає затребуваним не тільки під час підбору персоналу. Ось перелік найбільш поширених послуг, які надає поліграфолог “Моменту істини”:
1. Оцінка платоспроможності позичальника;
2. Службові розслідування;
3. Перевірка за запитом адвоката;
4. Перевірка приватного характеру на поліграфі;
5. Перевірка персоналу на поліграфі.

Найголовнішою перевагою поліграфа є можливість адаптувати його під будь-які потреби, вказані клієнтом у замовленні. Послуги поліграфолога в Києві є затребуваними для керівників компаній, банківських установ, кадрових агенцій, правоохоронних органів та навіть пересічних громадян для вирішення спорів приватного характеру. Агентство https://poligraf1.kiev.ua/ відповідає очікуванням ринку та гнучко реагує на потреби клієнтів.

Повна перевірка правдивості претендента

“Момент істини” гарантує високу ефективність досліджень, обачність і, звичайно, повний професіоналізм і серйозну відданість кожному дорученому завданню. Під час такого дослідження можна, зокрема, перевірити достовірність даних, наданих у резюме кандидата на роботу, і, звичайно, також його чи її усних запевнень, які з’являються, наприклад, під час співбесіди при прийомі на роботу. Також можна перевірити кандидатів на схильність до вживання алкогольних напоїв та інших шкідливих звичок, оскільки ця інформація найчастіше прихована в резюме.

Тестування на поліграфі в процесах підбору на роботу є відносно новою модою, але вона стає все більш популярною. Скориставшись послугами агентства https://poligraf1.kiev.ua/ , ви неодмінно отримаєте відповіді на всі запитання та спростите пошук ідеального співробітника, який зможе підняти авторитет і престиж компанії.

Коментувати

Попередня стаття

Аварія у Тернополі: водій “Форда” зупинився перед світлофором, а керманич ВАЗу не встиг

Наступна стаття

Поблизу Бучача п’яний водій заїхав в електричний стовп. Як покарали порушника?