Як вибрати батарейки для слухових апаратів?

слуховий апарат

Як і будь-який технічний пристрій, слухові апарати працюють від батарейок.

Традиційно найчастіше використовуються маленькі “кнопкові” батарейки для слухових апаратів, які користувачі повинні замінювати кожні кілька днів або тижнів. Однак зараз багато моделей слухових апаратів також постачаються з акумуляторними батареями. Вибираючи слуховий апарат, варто враховувати, який тип батареї буде найкращим для вас.

Батарейки для слухових апаратів – на що звернути увагу?

Чому варто звернути увагу на батарейки для слухових апаратів? Вони є найбільш практичним рішенням, коли йдеться про живлення всіх видів невеликих електронних пристроїв. Акумуляторні батареї увійшли в наше повсякденне життя майже в кожному пристрої, але величезна кількість одноразових батарей все ще використовується. Користувачі слухових апаратів давно виявляють великий інтерес до батарейок для слухових апаратів і їх простоти у використанні.

При виборі в першу чергу зверніть увагу на те, який у вас тип акумулятора. Дуже важливо, щоб це було в парі з вашим слуховим апаратом. Також зверніть увагу на термін їх служби, оскільки постійне використання слухового апарату призводить до того, що батарейки досить швидко зношуються.

Як часто потрібно їх замінювати? Від цього залежить термін їх служби. Виробники рекомендують кожні 7-10 днів. Ви також можете заощадити гроші, купуючи акумулятори. Все, що вам потрібно зробити, це вибрати економічну упаковку, яка містить більше кількох штук.

Як продовжити термін служби батарейок слухових апаратів?

Хоча немає надійних способів продовжити термін служби одноразових батарей, ці поради гарантують, що енергія не витрачається даремно.Вимкніть слуховий апарат, коли він не використовується, і залиште батарейний відсік відкритим на ніч. Це не тільки допоможе запобігти марній втраті енергії, але й допоможе випарувати всю вологу, яка накопичилася протягом дня.

Для оптимальної роботи акумулятора завжди зберігайте його при кімнатній температурі. Вплив тепла та вологого середовища, наприклад ванної кімнати, скоротить термін їх служби.

Крім того, не можна носити батареї незакріпленими в кишенях, сумочці чи рюкзаку, де вони можуть контактувати з іншими металевими предметами, такими як монети чи ключі, що може спричинити коротке замикання. Також варто мати вдома запасні батареї, якщо ваші перестануть працювати.

Коментувати

Попередня стаття

На трасі поблизу Кременця згорів легковий автомобіль (ФОТО)

Наступна стаття

Весільні торти на замовлення у Києві: де обрати?